Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

000000000

LF5, LF6  

De ez komplett egyseg! Raakasztod a motort csak.

bmejdz9nu

http://www.isel.hu/pdf/mechanika/LES_5.pdf" TARGET=_fnew>Ok megvan.... de ez nem lett volna járható... azt hittem külön van...

http://www.isel.hu/image2.php?path=images/termekek/mechanika/lf5.jpg" border=0>

000000000

Gondoltam, ezert irtam, hogy ez komplett. (:

svejk

.
.
Sziasztok!
Ma sikerült mindenkinek odadani, illetve elpostázni a motorokat.
Viszont nagy igyekezetemben valakinek egy encoder nélkülit csomagoltam be.
Előre is elnézést, és ha meglesz az illető személye, azonnal postázom az encodert is.
.
.

bmejdz9nu

akkor volt egy "szép" napod ma... [#nyes] futkozás, csomagolás... a jó közszolgálatért kitüntetés is jár majd!... egyszer... valamikor... vagy soha?

svejk

Húú, ne is mondd!!
Tele a tököm a postával is. Ennyit talán az iskolába körmöltem utoljára, még azt vártam hogy mondják irjam oda, "anyja neve két példányban".
a GLS valamivel könnyebben ment...
Most azt nmondom soha többé ilyet vállalni...:(
De holnapra már biztos elfelejtem és csak a szépre emlékezem :)
Még a saját motorjaimat sem tudtam szemügyre venni közelebbről.

svejk

Húú, ne is mondd!!
Tele a tököm a postával is. Ennyit talán az iskolába körmöltem utoljára, még azt vártam hogy mondják irjam oda, "anyja neve két példányban".
a GLS valamivel könnyebben ment...
Most azt nmondom soha többé ilyet vállalni...:(
De holnapra már biztos elfelejtem és csak a szépre emlékezem :)
Még a saját motorjaimat sem tudtam szemügyre venni közelebbről.

svejk

Szerencsére Pesten a személyes átvételnél mindenki pontos volt, ezúton is köszönöm nekik!

bmejdz9nu

egy vacak utánvételes levélre 3x írsz mindent... 1./boríték, 2./ajánlott szelvény, 3./utánveteli lap.
Ez egy röhely szerintem... "nyugaton" = 3 példányos ból egyiket ráragasztják... kész... van még mit fejlődni...
Pl. a Track szám már csak a Magyar Királyi postánál nem működik az egész világon...

bmejdz9nu

Track szám...interneten...online...

svejk

Ja, mégegy dolog..
A mocik 25 %-án más gyártói cimke van(kék színű), nem megijedni teljesen egyforma paraméterekkel rendelkeznek. Próbáltam ugy csomagolni hogy mindenkinek jusson belőle.

e3h0cv4ph

Köszönjük a fáradozásaidat! Ha valamiben tudunk segíteni, szóljál.

bmejdz9nu

Ilyen kék cimkével? Ez inkább zöld :) :)

http://www.rgrohmann.de/ebay/71021_3Servos_neu/PICT0018.JPG" border=0>

svejk

Az-az, akkor legyen zöld... :)

svejk

A #2627 törlendő, normál M4-es az a menet..
(Köszönet egyújabbgépépítőnek)