Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

svejk

Tényleg Hjózsi!
Már annyit segítettél: mekkora a mérete a kefének? (6x4-re saccolom)

svejk

Mondom, Hunka Tibi csak beugratós kérdésnek szánta :)

000000000

Szia!
Legkésőbb a hétvégén összehozzuk a tesztet,
majd egy egyeztetünk egy időpontot.
Mivel ilyen népszerű lett ez a kis motor, az
eredmények biztosan érdekesek lehetnek sokaknak.
Egy biztos: ennyi pénzt csak az encodere is
megér. A katalógusban azért korrektül ott van
a gyártó ajánlása is: "Light industrial"

HJózsi

svejk

Kristály Árpád

Hallihó Mindenkinek!

Régebben volt illetve állítólag most is van egy üzlet a Népszínház utca közepén ahol bronz perselyek mellet száz számra voltak...vannak...szénkefék
Motoros is volt ott... ha jól tudom nemrég vett persejeket......
Üdv.: Árpi

ybm4ifb

Péter
Ahogy irtam sineim még vannak..ugyiscsak 240mm-esek kellenek..a kocsi az amim nincs..THK...adnák érte egy THK KX 80781 A jelzésü golyos anyát,CSERE név alatt a File T-ban

HJózsi

YES! Amúgy én II.ker... A "Light industrial" nekem pont jó lesz! (majd ha lesz mivel megkergetni...)

ybm4ifb

Sajnos csak 30mm a THK munkahossza
A másiké 85mm..ez utobbi lessz nekem a Z munkahosszom.

HJózsi

Látom nem vagy erős idegzetű és nem olvastad végig a #2247 es hozzászólásomat ... [#nyes]  
Vegyél némi bátorságot ! ...[#awink][#awink][#awink]

svejk

jajj, amerikai...csiszolunk...:)
Tényleg nem olvastam, a képek lenyűgöztek :) :)

HJózsi

OK! :) sejtettem... bronzkefék amugy, és igen Manufactured in U.S.A ... de ennyi belefér wazze...[#nyes]

bmejdz9nu

Ilyenből én is teszek fel az adok veszekbe ha lesz időm...

HJózsi

A csapágy az Thailand, majd onnan beszerezzük ... v. csak van megfelelő , persze inch ...