Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

[#rinya] Sőt! az egyik nem teljesen zsír új... az lett szétszedve... Ezek ám a szomorú dolgok... :)

bmejdz9nu

[#rinya] Sőt! az egyik nem teljesen zsír új... az lett szétszedve... Ezek ám a szomorú dolgok... :)

bmejdz9nu

Egyébként értéktelenek... mert ha egyszer majd megtanulok gépet csinálni akkor kelleni fognak.... [#nyes]

ybm4ifb

Péter...
Beépítetted a tölem vásárolt THK sineket??
sok bejegyzéssel lejebb,irtam hogy visszavásárolnám..bajban vagyok..a Z sinem miatt..illetve nemis a sin hiányzik nagyon,hanem a 4 kocsi..sehol nem találok.
Ha esetleg csak a Lin szekrényedben állnának..némi haszonnal eladhatnád nekem.

Csak megkérdezem..hátha...nem kéne 20-as sineket a Z-hez szerelnem..máshol mindenütt 15-ös van.

bmejdz9nu

Megvan... neked milyen van cserealapnak?
Van még más 15-ös is... mekkora kellene?

3vv2btrhv

csak egy kérdés - a szénkeféje ugye beszerezhetö hozzá ??

svejk

Ez ugye beugrató kérdés volt?  :)

bmejdz9nu

HJózsi

Abban biztos vagyok, hogy be tudunk ilyet szerezni, csak abban nem, hogy hol... [#circling]
Svejk szerintem tapasztaltabb ez ügyben... Amúgy a modell nem halt ki, a G240-el egyeznek az adatai a katalógusban és most már sokan leszünk érintettek szénkefe ügyben ;)...

bmejdz9nu

Most csinálok rendet a műhelybe... rendezkedek... gondoltam lefotózom a "többi" szervómotort is...
(Ha már nincs "felvágok" topik... :)

https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/CNC%20vezerles%20-%20szervoval/P1170914.JPG" border=0>

Látni, hogy az a "kis" 280W-os Bautz motor, hogyan veszik bele a tömegbe... [#nyes]

bmejdz9nu

Én szoktam venni egy hasonlót, egy nagyobbat 5 perc és kész... pl. metabo 2 db. 900Ft...
De itt sopronban van egy szénkefe gyár is... voltam ott ... mondták délután... és minden lesz... kérjek lehetetlent! :)

4mjnxdwuu

Lehet hülyén hangzik, nemrég egy Magyar szénkefe gyártó cég kérdezett meg nem tudok-e segiteni rajtuk AL xxxx -es pormaggal, beakarták zúzni és valami kisérleti adalék lett volna.

svejk

Bemégy egy szénkefeboltba, és felmutatod hogy ilyen méretűt kérsz. Ha nincs veszel nagyobbat és lecsiszolod méretre.
Csak nehogy megmond hogy szervo, vagy speciális motorba kell , mert akkor 4 x-es áron adják!
Ez komoly, tapasztaltuk...

svejk

Na az azért 900 Ft mert megmondtad hogy metabóba kell :)

HJózsi