Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

svejk

Benne van az SKF ktalógusban is...

svejk

48 db motort rendeltetek...
Erre azért nem számítottam...
A haverom még álja az ajánlatát :)
(de sok monitort meg kell nekem javítani Neki hálám jeléül :(  )
Pofátlan leszek, megpróbálok vele pár db.-bal többet vetetni- mindig vannak későn ébredők...
Jó hír hogy lehet hogy már jövő hét végére hozzámérkezik az áru.
Most holnap délelőttig eltünök, utána már remélem azt a hírt tudom közölni, hogy a haveromnál van a cucc!

3vv2btrhv

sejtettem... bronzkefék amugy !!!
Nekem ez volt az aggályom  

bmejdz9nu

[#vigyor2] Jó, hogy nem maradtam ki a buliból...
Tibornak tudományosan kellene bevizsgálnia... nekem meg "megpakolt" Z-tengellyel ... [#smile] , hogy legyen kontraszt ... :)

bmejdz9nu

Most számolom... ez mondjuk 16 gépre való motor mennyiség... akkor talán gépcsinálási "láz" is várható? Vagy csak spájzolás? Hű de kiváncsi leszek...
Eddíg sem volt semmi a szervótopik... nemzetközi összehasonlításban sem... ennyit, ennyi idő alatt még a németek sem "kevertek"...  
Persze ez érthető is... Magyaroszágon van a legnagyobb vezérlő választék a világon!

HJózsi

A bronzkefével mi a gond? Jobban eszi a kommutátort?

HJózsi

De vagy kettőt hármat párhuzamosan kötve egy BlackBox-ról ... [#nyes][#nyes][#nyes]

ybm4ifb

Péter

Oké hogy van nekedis..mid nincs...
Nekem a megoldást probáld megtalálni..mít adhatnék..mire van szükséged??
Mi lenne ha felebaráti szeretetből egyszerüen ajándékba adnád???

bmejdz9nu

Persze én 4 db-ot szerelek egy tengelyre, áttételezem 1/10-be... aztán meghajtja a 2mm-es emelkedésű tengelyt... talán akkor már jó lesz...  
Persze akkor 4 vezérlő is kell?[#nyes] A járulékos költségeket nem kell számolnom, mert az a rezsi anyag... :)

bmejdz9nu

Vágül is milyen kellene? 15-ös vezetők 2-2 kocsival? Mekkora munkahosszra? Z-tengelyhez?
Amelyik kocsikhoz a sineket adtad azok hosszúak...

ybm4ifb

Péter

csak a kocsik kellenének..kár lenne elvágni a léceket...és léceim vannak még.

bmejdz9nu

Az nem megy... Mit csinálnák az üres vezetőkkel? :)

dg8n4i8x

Csinnálj rá csúszó kocsikat! [#eplus2] Lehet nem is hülyeség...

dg8n4i8x

Nincs fölösleges üres síned?

000000000

Mondj egy arat a sinekre legyszives! Erdekelhet, kocsik nelkul.