Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

000000000

A központi oldalról el lehet jutni a
katalógushoz, azon belül G240 alatt találtam
hasonló motoradatokat (E240-et nem láttam, de
gondolom az első betű jeladóra utal csak).  

svejk

Sziasztok!
Úgy néz ki megtudnám oldani a motorok beszállítását kb. 2 hetes határidővel, és itthon az átvételnél lehetne forintban fizetni.
(a haverom nem messze lakik a holland fickótól)

Ha van rá igény kérem jelezzétek, úgy holnap délelőtt 9 óráig.

svejk

szerintem 512-es encoder lesz rajta
(az encoder hátulján a tipusszám után van egy I betű, az agilent-nél 512-őt jelent alap tárcsaátmérőnél)

000000000

Szia Svejk!
Engem nagyon érdekelne 3 db ilyen moci akár forintban akár pedig pénzben.

ybm4ifb

Szevasztok

A jövöre gondolva engemis érdekelne 3 Db  
Megoldhato még??

bmejdz9nu

Ezek kicsi motorok...szerintem... 0.22Nm...alapban... 1,7Nm csúcsban...
Dobjak neki egy mailt mekkora az encoder?

Én a "nagyobbakat" gyűjtöm... A vezérlő ára konstans... :)

http://i9.ebayimg.com/01/i/000/c2/40/cb62_12.JPG" border=0>

De tényleg olcsó és dögivel van... 1000 db... jézusom... mondjuk párhuzamban több motor? :)

bmejdz9nu

De azért pár darab jó lenne a szekrényben... :

HJózsi

Én meg mit össze licitáltam ilyenekre még a tali előtt... Most majdnem a felébe kerül licit nélkül...  Nekem 500PPR-t írtak az encoderre. Még a polcon vannak, épp csak megforgattam 30 V-al, kellemes hangja van. Az encodert nem sikerült szétszednem, bár mindent kicsavartam, elfordítottam amit lehetett, aztán nem erőltettem.
A kis esztergára lesz, majd golyósorsós átalakítás után. Az orsók már megvannak, már csak időkell...

3vv2btrhv

Szia Svejk
Nekem 4db kellene !!

svejk

Helló akkor neked van ugyanilyen?
Csinálhatnál egy közeli képet az encoderről.
Akkor nem zsákbamacska lenne.

x4rhew5r3

Szia Svejk,  
Száraz János (Janko) nem jut 9-ig nethez, ezért az ő nevében kérlek, hogy jegyezzél neki is 4 db-ot.

svejk

Csak nagyon halkan jegyzem meg, ettől a motortól kb.annyit lehet várni mint ami az én szerkezetemen volt a talin (tudjátok az az "ablaktörlőmotor")
Csak hát ugye ez profi és valószínű időtállób kivitelben.
Nem utolsó sorban normális tengellyel.

bmejdz9nu

Ha jól látom HEDS encoder van rajta...

svejk

Annak klónja, szinte lehetetlen adatlapot keríteni ezekről.

bmejdz9nu

[#smile] Ha minden "fórumtagnak" lesz ilyenje...  
Tibor mit fog szólni? Számításai szerint ez nem megy... Persze tudjuk, hogy megy... :)