Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

robroy007

De nekem ki segít indukcót építeni?[#szomoru1][#rinya]

Szedlay Pál

Én mát írtam neked ez ügy ben a másik topikban

robroy007

meg van már látom kéne még 1 monitor, hogy uralhassam a topikokat [#email]

Szedlay Pál

Viszont így a koordináta vezérlésről nem tudtam meg semmit[#vigyor2]

ifarkas

Szia Szobrász!
A G-Rex G100 valóban egy béta verzió, legallábbis 6-8 hónappal ezelőttig, azóta nem próbáltam.
Mach4-gyel valóban működtek a tengelyek (csak teszteltem nem építettem be) de a be és kimenetek viszont nem, így használhatatlan volt.Ettől a "kis" hibától eltekintve örültem és vártam.Azóta a Mach4 megszünt.A Mach3-hoz voltak, vannak plugin-ok, de igazából a kapcsolat (Mach3-hoz csak ethernet lehet, USB nem! ) sem működött a Mach3 és a G-100 között, legalábbis nálam.Én ugy látom, hogy a probléma a Mach3 fejlesztők és a G-Rex gyártó-fejlesztői között van.

000000000

Szervusz Ifarkas!
Ííííjjjjj. Kínos!
Úgy tudtam, csak a kézi kerekeket nem sikerült működésre bírnod, arról is azt írtad annó, hogy majd biztos sikerülni fog.... Akkor még lelkes voltál...
Mindegy.
EZ VAN!

Azt mondod, Mach4-el minden megy, csak a ki-be menetek nem?
Mit jelent ez? Encodert sem fogadta, vagy csak a többire, írtad? Analógra és digitálisra egyaránt?
Ezek a mach3-ban sem mentek? Vagy ott ment, de csak etherneten? Vagy a plug-in-os Mach3-mal meg sem moccant semmi?
Még annyit, megvettétek a hivatalos plug-in-t, vagy csak az ingyen letölthetővel próbáltad?
Mikor próbáltad utoljára? (a plug-in kiadása miatt kérdezem.)

Köszönöm az információt!
Hálás vagyok érte, még ha le is taglózott.

Áron

000000000

000000000

Van Mach-on kívül bármilyen elméleti lehetőség (ami ilyen jeleket ad ki és PC-s )?
Ugye nincs. :(

000000000

Most találtam:
http://www.cnczone.com/forums/archive/index.php/f-359.html" TARGET=_fnew>G-Rex fórumok.

Most ezek mind szívnak?
[#fejvakaras]
Csak nem.

ifarkas

Írd meg légyszíves az e-mail címedet, amin elérhető vagy.

000000000

Miért nem klikk a nevére?!

000000000

MŰKÖDIK A G-REX 100!!!
Ifarkas tegnap összehozta!
[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

yuagaci9g

``Nem tudom mi az, de jo nagyon!``
Szoval ha megszabadit a lekerekitett sarkoktol, mindent meger.  
Mennyi aldozattal jar a hasznalata?

Szedlay Pál

Ha megjön amerikából és leteszteltem, akkor erről is megírom a véleményem. Remélem nem leszek csalódott.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=320177661546&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=011

Kristály Árpád

Hallihó!
Igazán nem tudom mi....illetve hány axis...de...ezért 4 gyufásdobozt kapsz...GARIVAL!!!
De azért gratula!!![#wave][#confused][#wave]