Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

Ez egy hardveres motioncontroller ami működik Mach3 plug-in-nal. Ez sajnos csak 3 tengely.
http://www.galilmc.com/support/appnotes/software/note4428.pdf

j3rx6bsjd

Ha a Péter itt lenne,megvenné szerintem az összeset.[#nyes]Nem tünik drágának,csak az a kérdés,hogy mit tud és az mire elég.
http://cgi.ebay.de/Electrocraft-E240-servomotor-mit-encoder-cnc_W0QQitemZ300169148001QQihZ020QQcategoryZ124603QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem" TARGET=_fnew>1000db szervo motor

j3rx6bsjd

Pl.Tibor45 véleményezhetné a motor alkalmasságát,érdemes-e pénzt kiadni érte.

000000000

25 euró nem pénz egy 80-100 W-os szervomotorért,
az encodere is megérhet ennyit. Sajnos az
encoder felbontása nem egyértelmű, azt jó lenne
tudni pontosan, és a forgórész tehetelensége is
picit nagynak tűnik.
Valaki vegyen egyet, és leteszteljük.
Csak akkor lehetünk benne biztosak.:(

x4rhew5r3

Az egyik betűből 500 cpr-re következtettem, de ez nem biztos. Rendeltem belőle, ha megjött, közzéteszem. Ha valaki tesztelni akarja, szívesen kölcsön adok 1-et.

svejk

Sziasztok!
Összefogás nem jöhet szóba?
6 db-ra beneveznék.
Én tök hülye vagyok a e-bay-hez, ez fix áras?

svejk

Hol találtál több adatot?
(forgórész tehetetlenség)

x4rhew5r3

Ha gondolod, megkérdezem a hollandust, hogy megplusszolná-e 6 darabbal. Igen, fix áras, és 33 EUR a 6 db szállítási költsége.

svejk

000000000

svejk

Elég tág...
Ott speciel azt találtam hogy az E sorozat bruschless .. :(

svejk

Segíts gyenge elmémnek hanyadik oldal?

j3rx6bsjd

2.oldal G240-esnek nevezi a katalógus,de ha az ottani fotót nézed azon a motoron is E240 szerepel.

svejk