Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Gondolj bele ki akar venni egy alkoholistától?  
Biztos most is elvonókúrán van.
... 2000 db után .... [#dumcsi]
Rengeteg sőr az... már oda lehet az ipse...

000000000

Sziasztok! Én is nézegetem ezt az UHUServo dolgot, de az amerikai cnczone.com-on. Most kérdzete ott valaki, hogy nem lehet-e Európában rendelni, de sajnos csak az USA-ból van komplett kitt, vagy összeszerelt vezérlő. Az meg ugyen X USD + 2 X vam + áfa + postaköltség + postaköltség ÁFÁja + anyám kínja. De van egy német srác, aki kész nyákokat ad el, lehet hogy vele kellene kooperálni. Ha van hajlandóság rendelni kéne így sokan együtt egy csomó felproramozott PIC-et legalább. Remélem Istvánt nem zavarja, ha igen, elnézést kérek, és moderálja ki.

Ciao: Giorgio

Kristály Árpád

Hallihó!
Motoros Ne provokáj Engem!
Te tudsz minden részletet!
Különben Ulival igen nehéz, mert nem meri kimondanim, hogy menyi az annyi.....
Ezt németországban úgy mondják (adócsaló)!???
Persz ott más a hozzá állás.....
Mert mi is abból a költségvetésből élünk mint a felső 10 csak egy kicsit rosszabbúl....
Beszél, sültkrumpliról, meg a hozzá való szószról a sör csak ráadás.....meg sok sok időről.....
Az UHU-ról meg még nem tudok beszámolni, mert egy lusta disznó vagyok.....!
Hallihó!

Kristály Árpád

Hallihó!
Chip van tíz darab, a Motoros tud illetve tudna nyákot csinálni a többi alkatrész kapható hiszen és is itthon vettem mindent!
Csak mint emlitetem az idő... ami soha nem jön össze, persze nem kellene Újságot szerkeszteni, talit szervezni, meg nem kellen olyan sokat beszélgetni a jövőről... igaz Motoros kolléga,
Mert csak esza.... azt a drága időt, amiből egyre kevesebb van....
Itt van a legújabb szerzeményünk  az A39...... aztán semmi, időnként elővesszük a nyagyitót és megnézzük milyen picike s elszörnyűlködönk, aztán kijelent úgysem lesz belőle semmi, mmert úgyse jó....., Ja és nagy baj, Én nem Tudom!.... használni az EAGLE-t, de Motoros kolléga ehhez is ért mint annyi mindenhez, csak nagyon szerény!
Hallihó!

000000000

Sziasztok!
Az amcsi társfórumunk (CNCZONE) tele van az UHU vezérlő dícséretével. Különben a csávó a megjelölt
alacsony áron felül elfogad még tetszés szerinti pénzbeni ill. természetbeni (sör, kacsa, liba) ajándékot attól, aki a cuccát frankónak találja.  

bmejdz9nu

Igen Uli az alkoholista ezt is írja a rekeszben a DHL-el küldve is jó a sör... meg chips... is... azt is írja a csípőset szereti... nem vicc.

bmejdz9nu

Mik vannak...[#lookaround]
Mimindennel foglalkoznak a kolégák...

bmejdz9nu

Szerintem az A39 projekt jó ! [#eljen]
De az én B38-as tervem még jobb! [#bee1]

Mennyi titok (lehet még)... itt a szabad világban... [#kuss]

Úgy látszik, hogy már csak én nem ismerem Uli-t?...[#rinya]

000000000

B52- az mégjobb (nagyot tud ütni)![#lookaround]

Motoros

Árpi az engem az nem nagy E--bocs de nemrég tanúltam[#heureka]

Motoros

Árpi, én a nyáktervező tudásommal nem dicsekednék, hogy finom legyek némi kíhívéssal küzdök e téren. Úgyhogy  kérném NEM feltenni kérdéseket ebben a témakörben

000000000

Jó, hogy kis helyen elfér:)

tumnmsi57

Kértem Ulitól (UHU) 6 vezérlőt, és többek közöttt ez a válasz jött:

"......
Ob Sie 'Biergeld' mitschicken, oder eine schöne scharfe Kolbasz, überlasse ich natürlich Ihnen. :-)) "
Jópofa az ürge

bmejdz9nu

A B52-es "ütős" projektnál jobb a C12-es...

... de majd csinálok a nevek mellé egy dolog kódtáblát...[#csodalk]

svejk

Ez szerintem a hibajelzésre vonatkozik.Egy ablakkomparátor figyeli mikor esett ki a szinkronból.
Ettől még működhet klasszul.
A gecko gyakorlatilag egy analóg servo, csak a bemenő jelek összehasonlítása digitális. Semmi proci vagy programozott alkatrész nincs benne: