Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Arra gondoltam hogy a legegyszerűbb lett volna ha az A300 as  driveres végfokjának nyákrajzát egyszerűen " átemelted " volna a projektbe .
Az jó néhány  példányban megépült ....
 Más : tudom hogy az építés maga a hobbi de a Klavió és a CNCdrive is árul Dc szervó vezérlőt

Egyújabbgépépítő

UHU vezérlőből 240W -ig építettem.
Nagyobb teljesítményű megvalósítás a KREUTZ féle PCB vel készült sokan, megépítették ( 150V 20A).
Ha jól emlékszem valahol megvan a dokumentáció ha érdekel megnézem.
http://www.uhu-servo.de/" TARGET=_fnew>A csippeket Uli Hubertől tudod rendelni.

000000000

Igen tudom, valakinek elérhető, de nekem kispénzű amatőrnek elérhetetlen áron.

000000000

Gondolom arany árban adja :(
Akkor keresek valami más megoldást.
Köszönöm!

Egyújabbgépépítő

Ha jól néztem 10 Euró darabja.

000000000

Az három tengelyre durván 10+ szállítás, és ki tudja, hogy tudnám-e hangolnisoros porton.
Egyenlőre még eléggé át kell ezt gondolnom.

designr

Ez egyáltalán nem drága..nézd meg a kész vezérlők árait..ha magad össze tudod rakni.feléből kijössz..80V  10/20A  23-25 ezer alatt nem kapod meg megbíható minőségben-készen..

designr

000000000

Még képlékeny mi lesz. Ezt milyen programmal lehet a motorhoz hangolni?

000000000

Megköszönném, ha megkeresnéd.

000000000

Kérdésem lenne UHU-val kapcsolatban.
Ez a vezérlő mennyire hajlamos az együttműködésre egy tárcsamotorral?

svejk

A konkrét válasz nem tudom, de ha végképp nem megy köss a motorral sorba egy, a motor áramát elviselő 30-100 uH induktivitást.

Nemes Mihály

Sziasztok!

Kérnék egy kis help-et.

Lenne elfekvőben egy Magi féle Quantum vezérlések,  keresek hozzájuk, kezelési és telepítési útmutatót!

És ha valakinek van hozzá valami okosítása,, gondolok arra, hogy ha volt vele valami Bug az lett e javítva?

Segítségetek előre is köszönöm.

svejk

Holnap délután előkeresem.

A vége felé apróbb módosítások voltak.
A legutolsó verziót postaköltségért tudom neked égetni, természetesen hozott anyagba.

Nemes Mihály

Szia Svejk.

köszönöm a segítségedet,,,,meg tudnád mondani, hogy kb mik voltak a módosítások?,, vagy hogy miért volt rájuk szükség?