Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Az oktatásal van gond szerencsétlen gyerek honan tudja mi is lesz ha megnöl ez 12..13 éves körára rákényszeritik ezt a döntés mit sem tudva a nagy élet dolgairol de el kell kezdeni neki valamit az az fiam menyé tovább mert muszály 18 éves koráig tanulnia... elkezdi de amikor már bene van rájön hogy ö nemis ez akarja csinálni inentöl nemis érdekli amit csinál és csak sodrodik igy elvégzi és továbra is hüje marad!

000000000

Egy hasonlo progi mind az artcam 2008 olyan 10...30napos mukna kb szorgalom fügö..... is  kell neki amire magyar lesz ezt te sokalod a 2E????
Persze a kényelmi részét sokan meg szokják hogy a netröl ingyen legtöbb ilyesmi meg szerezhetö de vanak egyedi alkalmak amik akor válnak igen értékesé amikor sehol nincs de nagyon kelene!
[#ticking]

9b6n3fn2n

Teljesen igazad van! Ennyi erővel oktathatnák a rézöntést vagy a kézi fafaragást is.

keri

Te jó ég[#csodalk] faragni sem tudnak?
Most ugye iskoláról beszélünk, nem nappali melegedőről?

Sanyi Bá

Engem érdekel az ARTCAM 2008 magyarosítás, kinek küldhetem a 2000Ft-ot. Választ magánba kérem.

svejk

Sanyi bá! Hívnálak telefonon, de ki vagy kapcsolva. :(

Sanyi Bá

Igazad van ,de nem tudom hogy történt, most már jó.

000000000

000000000

#4621 Iletöt kérdezd! :)

pv3yjkayy

Engemet is érdekelne az ARTCAM magyarosítás !!

bznc93pf5

engem még mindig érdekel a SolidWorks 2012 magyarosítás, van valakinek?

bznc93pf5

bznc93pf5

sem a mai sem a régi asztalosok nem faragtak reliefeket, azt a fafaragók készítették, készítik meg a hobbisták, diszítőcsobrászok,  ráadásul van olyan hogy épületasztalos és bútorasztalos meg még műbútorasztalos, szakmák szerint valahogy így.
Az igaz hogy ezek még régebben voltak így viszont most mindent egyben tanítanak némelyik iskolában,akkor ezt a 4 szakmát külön vették és 3 évig tanították, igaz lehetett volna rövidebb ideig is. most viszont mindent összecsapnak és mire végez valaki a szakmunkásképzővel a végén semmihez sem ért. persze vannak kivételek.

Sanyi Bá

Igen tervezük, de remélem nem jön közbe semmi brobléma.

000000000