Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Ismét ArtCam tanfolyam 2012 -ben is!

Bővebb információ lentebb, vagy magánba.

Várom az érdeklődők jelentkezését emilben!  

000000000

Breznay Béla.  

Kérlek, írd meg a telefonszámodat, és egy másik Emil címet. A FREEMAIL visszadobja a levelem. Ezért nem jut el hozzád a válaszom.  

000000000

ArtCam tanfolyam haladóknak!  

Ez, csak a programot már használóknak való!
Az alapokat nem tárgyaljuk! Arra van a másik, alap tanfolyam.

Mivel egymás után lessz az alap és haladó tanfolyam, így akár mindkettőn is részt vehetsz!  

Ha, már mindent tudsz a program használatáról, ne olvasd tovább.  

A tanfolyam célja, a programot már használók, tudásának bővítése. Az eddig nem ismert, vagy hiányzó ismeretek megszerzése, bővítése.  
Akár, az előre megírt témák, megoldása, levezetése. Miért ne használnád ki a program adottságait? Itt a lehetőség, a tudásod bővítésére.  
Ezt ne hagyd ki!

Itt 2 nap alatt megszerezheted azt a tudást, amiért esetleg hónapokat szenvedsz.  

Márciusban lessz hatvanban, 2 napos ArtCam tanfolyam.  
A két nap témája az ArtCam pro anyaga.  

Időpont: 2012. Március. Pontosítás később.  
Helyszín: Hatvan.  

Részletekért írjál, ha érdekel. Szállást tudok biztosítani, nagyon kedvező áron.  
Használd ki ezt az egyedi lehetőséget.  
Ha, már használod a programot, de néhány hiányzó információt szerzel, már megéri. Mivel rendkívül baráti áron kerül megrendezésre.  

A tervek szerint, legalább 16 óra foglalkozás lesz. Kivetítő használatával. Saját számítógéped használatára is lesz lehetőség.  
Célunk, a program haladószintű kezelésének megtanulása.

Kérlek, ha számodra érdekes lehet e nagyszerű program magasabb szintű kezelésének megismerése, jelentkezz rá. Lehet, ez az utolsó alkalom.  

További információ magánba.  

Akit érdekel, előzetes jelentkezéseket várok magában.  
Nevemre kattintva minden elérhetőségem megtalálsz.  
Szokás szerint hétvégén lessz.  
A levelezések bizonytalansága miatt, kérlek, írj telefonszámot is!

Danibá.  

000000000

Az alap ArtCam tanfolyam 2012. március 15-16. -án lessz.  

A haladó tanfolyam, március 17-18. -án lessz.

További információ lentebb.
Akit érdekel, keressen magánban.  

3vv2btrhv

Keresem azt a forumtársat aki a digitalizálási topikban feltett portrét kimarná ! Sajnos a marómotorom megadta magát , ezért nem tudom kimarni .

z2a2u8wf

Üdv  
érdeklődtem a cnc szoftver kezelés részen is hogy pontosan mennyibe lenne az oktatás .
külön külön is kellene az ár (alap, haladó)  
meg egybe is ha netán mindkettőn résztvennék mennyi lenne a kedvezmény.
címem: kymco1@freemail.hu
       kymco1@gmail.hu

előre is köszönöm

z2a2u8wf

Az előző Danibának ment

000000000

A másik topikba írásod után, néhány perc múlva írtam levelet. Megírtam minden, de válasz nem jött?

dcsaba

Danibácsi, mennék a tanfolyamra, lehet hogy másod- vagy harmadmagammal. Írtam mailt.

000000000

Sajnos, nem érkezett meg a leveled:((

000000000

Írtam ismét! Ha nem kapod meg, írjál nekem és arra küldöm a választ.

000000000

sanka74

Sziasztok!Találtam, hátha tudjátok használni...http://digfablab.wikispaces.com/ArtCam+Pro+Tutorials" TARGET=_fnew>Link

z2a2u8wf

Megjött a mail és válaszoltam.

robokacsa

segítene valaki, hogy használható ac 2008 at honnan a bánatos[#wow3][#zavart2][#wilting][#violent][#conf][#csodalk][#nemtudom][#lama][#falbav]oldalról tudnék letölteni, már agytrippert kaptam