Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok, azt értem hogy ki tudom törölni, csak az lenne a lányeg hogy egyszerű módszerrel tudjam ezt megtenni gyorsan. Autocad rajzokat plotterelek ki és sokszor adnak olyat amiken van egy rakás duplikáció, sokszor egy vonal 3 szor is megvan. A másik probléma. hogy sokszor a gép fölemeli és leengedi a tollat egy vonal végén ,utána ugyanonnan folytatja. ezt hogyan lehet kiküszöbölni?

Üdv: Gábor

000000000

000000000

vector doktor,beálítod hogy a javitott Layer ujra mentse és a másik layert törölöd.

000000000

Kutya és kutyafej reliefeket keresek.  
Mindenféle kutya érdekel.  
Kérem, akinek van, dobjon meg kutyával:))  
A kutyafáját:)) Ja, nem, a relief jét.  

000000000

Még most is várok kutyákat.
Légyszíves nézd meg a Relief gyüjteményed van e közötte.
Küldés után, ha kell azonnal vissza adom:))
Minden kutyamegoldás érdekel:))

xfg6v697j

000000000

Nagyon kétértelműre sikeredett a válaszod.

Most melyiket kell sajnálni.....?

43pbwjg8s

Látod.....
Most emlegethetnék mondásokat vetésről/aratásról, vetett ágyról, madár tolláról de nem teszem...
Elgondolkodtam és bár nagyon komoly sértéseket szoktál a fejemhez vágni én mégis inkább baráti jobbot nyújtok. Legyenek ezek a hasznos linkek ennek a jelei:

Egy olyan oldal ahol az oldal fenntartója szerint nincsenek árak, és szívesen készítenek el reliefeket mások számára:
http://www.reliefproduct.com/" TARGET=_fnew>CNC ART

És egy nagyon hasznos linkeket tartalmazó linktár:
http://www.cncart.hu/cnc-art/" TARGET=_fnew>CNC ART linktár

Használd egészséggel!

Barátsággal: Peti

000000000

Én, is elgondolkodtam. Rájöttem, soha nem haragudtam rád, és sértegetni se ált szándékomban. Nem is tettem. Persze lehet annak látni. Elég határeset.  
Nem hozok hasonlatokat, bár volna.

Köszönöm a "nagylelkű" linkeket. Igazán sokat segítettél. Ha, az általad megfogalmazott önzetlen segítség ezt jelenti, és ez a baráti jobb, hát ez.  

Segítséged barátsággal fogadta: Dani  

43pbwjg8s

Köszönöm, hogy elfogadtad a baráti jobbom! Komoly gesztus volt ez tőled.
Nagylelkűségre vall!

Baráti tisztelettel és bármikor készen a segítségedre:
Péter

xkbv3nx0d

nincs valakinek valami linkje egy friss verziós artcamhez... az sem baj ha okosított

hostya

Szinház az egész világ...

Válasz | #4584 ; Válasz | #4585

43pbwjg8s

The Life is Just a movie! ;] Thé show must go on:)

hostya

000000000

Értelmes ez Magyarul is.

"Az élet csak egy film! A show-nak folytatódnia kell."

Eggyet értek!