Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Ismét ArtCam tanfolyam!  

Pár hely van még!  

Aki kimarad, az lemarad! Jelentkezz most! Lehet, ez az utólsó alkalom!  

Itt 2 nap alatt megszerezheted azt a tudást, amiért esetleg hónapokat szenvedsz.  

A közeljövőben ismét lessz hatvanban, 2 napos ArtCam tanfolyam.  
Bemutatásra kerül az ArtCam pro teljes anyaga.  

Esetleg, ha nem tudnád ennek a programnak segítségével pl, tetszés szerinti domborműveket (relief) is készíthetsz sok más mellett. Akár fotóról is.  

Időpont: 2011. - október 22-23.  
Helyszín: Hatvan.  

Részletekért írjál, ha érdekel. Szállást tudok biztosítani 22 és 23. ára is, nagyon kedvező áron.  
Használd ki ezt az egyedi lehetőséget.  
Ha, már használod a programot, de néhány hiányzó információt szerzel, már megéri. Mivel rendkívül baráti áron kerül megrendezésre.  

A tervek szerint, legalább 16 óra foglalkozás lesz. Kivetítő használatával. Saját számítógéped használatára is lesz lehetőség.  
Célunk, a program alapszintű kezelésének megtanulása. Ami után mindenki tud kódot generálni, gyártani, importálni, különböző mentéseket, méretezéseket, alakításokat, stb. Saját relief et készíteni, kombinálni a különböző relief eket. STL -ek BMP -k stb. felhasználása. Rajzból, akár szkennelt rajz vagy mesefigura 3D készítés, tervezés, stb. Kivágás, külső, belső kontúrmarás. Betűk marása gravírozása, 2D, 3D. kimarás, bemarás, körbemarás különféle típusai. Mindenféle domborítások homorítások, készítése, kombinálása. Különböző tippek, trükkök megtanulása. Ezeken túl, még sok más.  
Lesz mód egyéni kérdések megbeszélésére is.  
Olyan, a teljes programot átfogó alapokat adunk, ami elegendő lesz a program használatára és a saját továbbfejlődéshez is.  
Kérlek, ha számodra érdekes lehet e nagyszerű program kezelésének megismerése, jelentkezz rá. Lehet, ez az utolsó alkalom.  

További információ magánba.  

Akit érdekel, előzetes jelentkezéseket várok magában.  
Nevemre kattintva minden elérhetőségem megtalálsz.  
Szokás szerint hétvégén lessz.  

Danibá.  

000000000

Ha, gondolod, még jelentkezhetsz a jövő hét végén tartandó ArtCam tanfolyamra.  
Itt az alkalom, hogy belépj a domborművek világába!
Vagy, kiegészítsd ismereteidet.
Vár egy jó csapat!
Írj most.

000000000

Vannak, akik nem kapták meg a válaszlevelem, sajnos.  

Ezért, kérem, akinek nem ment válasz, írjon ismét, és írja meg a telefonszámát is.
Különösen a citromosoknál tapasztaltam.  

Elnézést, a kellemetlenségért.  

000000000

Üdv Mindenkinek!
Sürgős segítségre lenne szükségem. A probléma, amire megoldást keresek: van egy 3d-s modell, amit "körbe" szeretnék rajzolni. Hogyan lehet az ArtCam-al megoldani? A segítséget előre is köszönöm.
Madaras László

000000000

Az ArtCamban baloldalt alul van egy ikon, amiből kiemelkedik egy körvonal. Na ennek használatával körberajzolja, 2D nézetben.

000000000

A fűrészes, és a kék gömb között van.

000000000

Köszönöm a gyors segítséget.

000000000

Danibá!
Lehet nekem nem az a versió van mint neked?
Nem találok olyan ikont.

Rabb Ferenc

Assistant > Relief Tools > Create vector boundary from relief  

Lehet, hogy a Relief Tools nincs nyitva. A kis háromszögnek felfelé kell állnia ahhoz, hogy a tartalma látható legyen

000000000

Köszönöm a választ,
Holnap kell, hogy folytassam, mennem kell dolgozni.

000000000

A Relief Tools csoportban visszafelé a harmadik.  
Sárga ikon, kék kiemelkedő, sarkos vonal van rajta. Create Vector ......

2008 ArtCampro. De ez az ikon van a többiben is, amit ismerek.  

000000000

Ma is próbáltam, de nem találok ilyen ikont.
Nekem az ARTCAM Pro 8.1 van meg. Ez régebbi mint 2008-as, ezért nincs benne.
Megnézem megtalálom-e a 2008-ast.

000000000

Találtam egy 9.1-es verziót, de ebben sincs a keresett funkció. Még csak olyan sincs, hogy "Relief Tools", vagy lehet, hogy csak én nem találom?

bznc93pf5

próbáld így, ez ugyan az mint amit a többiek is írnak
http://san-furniture.com/ordered/1660/pic/cnc/art.jpg" border=0>

000000000

Nem tudok képernyő képet (képet egyáltalán) felrakni. De nekem ilyen funkció nincs. Már három különböző verziót telepítettem, de egyikben sincs ilyen. Megoldom másképpen és majd legközelebbre beszerzem a Ti verziótokat.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!