Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Timár László

Nekem is van ilyen problémám, a kertben az egyik szék (jisk) papucsát elültettük a földbe. Nem túrtam fel a gyepet. Véletlenül a Tescoban találtam hasonló székeket(utánzatok), ott soknak már előre ki volt esve a betét, de volt olyan, ahol a tekert fólia sarkában volt megtalálható. Kamerafelderítés után tényleg hasznosult a kóbor darab. Nagyon szégyellem magam. A hivatalos megoldásnál keményen megkérdőjelezték, hogy mit képzelek én, nem alkatrészellátó.

fpd0kbd4

Ha  az ellendarab bordás lenne és kapaszkodna bordákba, akkor lenne tökéletes!

PSoft

Nem feltétlen kell az alu bordákkal cicózni, mikor ott a "borda" méterszám.
Kicsit mélyebb horony, a horony fenekére egy darabka szíj ragasztva, és...tökéletes.

dtb

Igen, igazad van, elegánsabb lett volna, de a fára tervezett gépemmel épp elég volt ezt is kis fogásokkal kifarigcsálni... Egyébként meg halálbiztos vagyok benne, hogy hamarabb fog elszakadnia 10mm széles acélszál erősítésű szíj, mit hogy ez elengedné.

somma

Hol vagytok bikkfanyűvők ?
Mindenki 3D nyomtat ?

somma

És a folytatása.

B.Zoltán

4umhue7vh

Szépek! Honnan vannak a fájlok ? Nem láttam még.

PSoft

Nagyon szép, mindegyik![#eljen]

somma

Innét:Forrás
Kivárva a kellő időszakot, amikor leakciózza, akkor akár 60% árengedménnyel megszerezhetőek.
Nem először vásárlok tőle, mindeddig tökéletes file-ket kaptam a pénzemért. Merem ajánlani !
Ez 6 file 14,40 usd-be "fájt"[#nyes] nekem.
Az alábbiak forrása szintén:

dtb

Ebben csak az a rohadt szemétség, hogy egyik modell sem a sajátja (szerintem) mert ezeket én mind orosz oldalakon láttam. Ingyenesen. Esetleg [#5831@cnchurossz] fórumtársunk (ha megint előkerül) utána néz, neki kiváló orosz ismeretségei vannak... Jellemző, hogy a kedvenc nőalakos reliefemet már az aliexpessen is árulták, onnan küldtem fotót, (hogy nekem ez kéne) ők meg (az oroszok) csodálkoztak, hogy milyen kicsi a világ...

morvfer7

Több mint 18 GB anyagom van, megosztanám, de nincs hova feltenni.
Szerintem ez mind benne van.

dtb

google drive?
Én elkezdtem dolgozni egy STL tematizáló katalógus szerű weboldalon, de még kell neki pár hónap...

morvfer7

Google drive is kisebb.
Már gondoltam rá, hogy beszerzek 32 gigás pendriveokat és akinek kell elküldöm.
2000 Ft egy ilyen pendrive, csak kellene tudnom, mennyit vegyek.

svejk

Ahogy ismerem itt az emberkéket, sokat... :)