Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

PSoft

ANTAL GÁBOR

Védelmembe veszem Jancsit Mert ő egy obszcén viccet ültetett át ebbe a környezetbe .  Magánban elküldöm a viccet....

vadember

Nem tudhatom. Nem járok kocsmába. Elborzaszt a sok üres tekintet. Na meg alkoholmámor nélkül is élhető az életem.

PSoft

Te nem jársz kocsmába, én meg, nem járok templomba.

Így aztán teljességgel kizárható, hogy...ismernénk egymást.

RJancsi

Szerinted HOL jön ki a beszédhang az emberből? Direkt írtam beszédhangot, mert mint tudjuk más hangok másHOL szoktak előtörni. A válaszom teljesen pontos volt! Szóval neked is szükséged lenne egy kis szövegértelmezésre, kötekedésben viszont már a csúcson vagy! [#nyes]
Ha az általad idecitált "mivel" lett volna a kérdőszó, a válaszban a garat, hangszalagok, nyelv, ajkak, fogak stb. lett volna a helyes válasz. De ilyet én nem írtam. [#wave]

ebalint

Mindenkinek :

Magas szakmai értékelés született D.Laciék amúgy valóban kiváló munkájuk okán.

Nem csodálkozom semmin.

[#levele]

D.Laci

Én jót mulattam rajta :)
Lehet jó anyagot szívtam :)

De legyen itt a vége.

"- Fórumon tiltott mindennemű politizálás, politikai és vallási megnyilvánulás, ennek fejtegetése! "
[#t1p18#]

ebalint

A válasz ugyan nekem lett címezve.

Én nem kerestem az erre vonatkozó fórumos törvénycikkelyt, de ...mind1.

Bízom benne, hogy másokra is hatással lesz.

Egyébként lehet a vallási dogokról értekezni úgy, hogy senkit ne bántson, sőt gyarapítja az érdeklődő tudását...

pl. dezsoe

Varga László

Szerintem ezek előzményei azok lehettek, hogy Laci valahogy alkohol mámoros állapotában eltévedt ,bekeveredett a gyóntatószékbe és bűneire, miatyánk helyett (tudván az atya Laci képességeit )ezt kérte.Mert annyi miatyánk -ot egy élet kevés hogy teljesítse.[#wilting]
Szép lett!
Munkaóra?

D.Laci

A 3. bekezdés nyilván nem neked szólt :(
Elnézést, hogy nem külön hozzászólásban írtam a 2. és 3. bekezdést.

D.Laci

[#taps]
[#eljen]
Keveset iszok, (ezt meg is érzem) :)
Templomba még kevesebbet járok.
~4 évig készült, mindig egy kicsi ahogy a persely megtelt, gyorsan kiürítettük... :)

Varga László

Óvakodj mert legközelebb lépre csalnak, és megint a gyóntatószékben vagy, és irány a notre dame.[#dumcsi]
És menyi a selejt faanyag ?Téli tüzelő meglesz belőle?[#wink]

iv43r83d

Sziasztok!
Az első fogaskerék gyártásom anyaga bronz 0.8-as modul.

ebalint

PSoft

Egy hasonló deck lábai lesznek, a fenéklemezből nyomott gyáriak helyett.

A test nyomtatott fekete PLA, a gyűrűket 40-es alu csőből "faragtam" rá.