Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

frob

te tekered meg a bldc motort?
hinnye, tényleg elvetemült vagy :D
ha már bldc, akkor rakj rá jeladót is, és akkor akár pár 100-as fordulaton is lehet jó dolgokat csinálni megfelelő vezérléssel...
mondjuk én inkább az áttételezésre szavazok

jó lenne szerezni egy cserélős fejet és kapna egy motort maga mellé, 1:2-es vagy 1:3-as áttétellel, a kínai 2kW os marómotor tud 24e-t szintén, és azzal megtekerve egy ilyen már lehet jó... gondolom én, persze lehet hogy nem épp jól :)

dtb

gaben

2 hét után újra lejutottam a gépemhez és végre elkészült az összes leszorító.

gaben

Bevállaltam egy kirinite anyagú késmarkolatba, egy alpakkából mart tacskó forma illesztését.
Rendkívül pici a forma, ezért nem lesz egyszerű pontosan kifaragni, de megpróbálom.
Szemléltetésképpen lézerrel csináltam egy tesztkutyát kartonból.

thayscj6c

Hali!
Hétvégi unalom űzés végeredménye.

thayscj6c

Szalai György

Betömendő a tudásomon támadt hézagot, megkérdeztem a haverom, hogy What Is Kirinite.
Hát az nagyon dekoratív tacskó nélkül is.
Dachslinak nincs füle?

4umhue7vh

A néhány napja említett főorsó motor egy darabja, a közepébe jön egy kúpos tengelyszorító és egy külső-belső esztergálás.Ja  meg egy henger, amibe a mágnesek lesznek.

B.Zoltán

gaben

Hááát, ízlés kérdése, nekem pl. nagyon nem jön be az az anyag. Főleg ezzel a pink színnel amivel dolgoznom kell. [#vigyor]
Ez tulajdonképpen egy akril, amit különböző színekben állítanak elő és direkt nem keverik össze teljesen, hogy ne legyen homogén.

A kutyinak van füle, de a vektoros verzión ugye nem látszik. ;)

zozo

Bocs, ez off!  Fa megmunkálók tanácsát kérném tisztelettel.
köszi
[#t201p41328#]

gaben

A szerszámtár marás első etapján túl vagyok, az eredmény jónak tűnik és a gép is komolyan le lett tesztelve a bő 3 órás folyamat során.
Fusion-ba még állítanom kell picit, mert a befejezéskor 1-2mm-t belemart a maradék anyagba.

zozo

No, ez már igen!  Gratu! Paraméterek?  Szerszám átmérő, előtolás, fogásmélységek?

wt8g4i4

Kontúr után nincs valami biztonsági beállítás vagy rá-lefutási rádiusz ? Automatikusan szokott ilyen lenni.
Pl Edgecambe fixen 5 mm az alap érték és azt tudod kikapcsolni

gaben

Most még csak kisérletezgetem, szóval nem mertem hajtani a gépet.
Az anyag 20mm vastag AlMgSi 0.5, 8mm HSS 4 élű maró, S:12.000, F:200.
Sajnos az alura való Datron maróm nem tud ilyen mélységet, így csak ez a típus jöhetett szóba.