Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

vadember

Kapok 2 liter vizet próbára vagy nem? Kifizetem.

RJancsi

Csak tudnám, hogy mitől. Miután a test matematikai képlettel leírható, nem nagy kunszt CNC forgácsolással (vagy kisebb méretben 3D nyomtatással) előállítani. A két kardán keresztre emlékeztető felfüggesztés szintén nem egy nagy ügy. Ami a titok lehet, hogy milyen gyorsan kell forgatni.
Az azért jópofa, hogy a svájci oldalon azt írják, 10 fokozatban lehet a felfüggesztésen változtatni, de ebből 3 használhatatlan. Egyszerűbb lett volna ha azt írják, hogy 7 fokozatban állítható. [#nyes]

keri

Ez tényleg jó cucc, hatékony keverő, szóval ahogy a többi varázslatnál is, van valóság alapja, csak a varázslat része amit nem akarok kifizetni :)
3D nyomtatva könnyedén össze lehet rakni egy ilyen keverőt, drága svájci cég nélkül is.

keri

Laborcuccok alapból 10* annyiba kerülnek. Ha Svájci az még 3*

keri

Ja és ha ezoterikus leírás is van hozzá az további 2*-es [#rolleyes]

upb5upaw6

Amit mondtak akkor, hogy nem konstans sebességgel forognak a tengelyek, hanem folyamatosan változó sebességgel, meg valami nagyon kemény speciális műanyag kell hozzá, amit japánból hozatnak mert nem bírja a terhelést(?). Pont akkortájt volt fukusima, úgyhogy még valamilyen beszállítási nehézségeik is voltak.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy töredék áron is meg lehet csinálni.

Itt egy oloid videó egyveleg, amiben van pár érdekes snitt:
https://youtu.be/EoXxmgWGl6A

A végén van egy felfüggesztés újjítás, meg láncba is rakta az illető, gondolom sokáig pepecselt vele... [#vigyor]

upb5upaw6

Nem adok, inkább megiszom, úgyis kopaszodom, hátha kinő tőle...

3z4pi4rei

Remélem nincs levédve, mert megtetszett és koppintom.
Ugye nem gond?

ANTAL GÁBOR

Akik ismernek   állítom hogy tudják hogy materialista vagyok ..NEM hiszek a lázas szemű feltalálókban ,  a zöld  energiában   , és az örökmozgóban SEM !!
Lehet 2 gr / liter ammónium nitrát   többet hozna a konyhára

14 évesen ( 1965 ) csináltam szikrakörös TESLA t  -de nem lettem  " fényevő "
Oloid ,globoid  nekem egyre megy [#kacsint]   Rabb Feri fogalmazott jól   nem hiszek a  varázslatban

ANTAL GÁBOR

Ja és az aranyozott tekercseket tartalmazó HI Fi   csöves erősítőket sem hallom   úgy mint a kiagyalói. Akik állítják hogy azért kell aranyozni mert a skin hatás miatt jobb lesz a tekercs Q ja   ( Baromság az aranynál sokkal jobb vezető az ezüst de sajna az nem csillog úgy és nem olyan drága  )

Egy ritkán publikáló fórumtárs szerint  : "csicsavilág "

s7manbs8

Pedig ma is mennek ezek a csodák:

https://www.emag.hu/intelligens-digitalis-es-eroteljes-villamosenergia-megtakarito-eszkoz-intelligensdigitalisvillamosenergiamegtakarit/pd/DDY6CKBBM/

Tegnap hallottam egy helybél bevásárolt, hogy majd jól megspórolja, c sak nem ebből vett, hanem egy 25 ezresből, több darabot, azt a videóban láttam mi van benne egy ellenállás egy led, meg két kis antennának kinéző szikraköz imitátor. :)

vadember

Szinte biztos voltam benne. Pedig könnyedén tiszta vizet tölthettem volna a pohárba a kísérlettel. A kétkedőknek is lett volna egy hiteles kísérleti eredmény. Aztán meg lehet ,hogy jól leesne az állunk.
Még vennék is a csoda csobolyóból ha működik.
Egyébként van pénz visszafizetési garancia ha nem működik a víztuning?

Rabb Ferenc

Levásárolhatod az árát egy másik hasonlóan tudományos eszközre [#eplus2]

upb5upaw6

Alapvetően senki nem azért vesz ilyet, hogy vizet vitalizáljon vele. Egyszerűen tetszik az embereknek, a kertet meg nagyon feldobja.
Amúgy vajon lehet pontosan mérni az esztétikai élmény hatását? Mondjuk, hogy csak egyszerűen jobban érzi valaki magát ha egy ilyet néz? Ez a kettő költői kérdés volt... [#kacsint]

Az egyik francia ember, aki ilyeneket készít, egyszer viccesen mesélte, hogy egy öreg néni pánikszerűen hívta, hogy jöjjön azonnal, mert elromlott a szivattyú a csobogóban, a macsek meg azóta nem iszik, mert csak abból volt hajlandó inni.

Habár kutyás vagyok, ebben a tekintetben én a macskákkal szimpatizálok [#circling]

vadember

Az esztétikai élményt nem is vitatta senki. Az úgyis egyénfüggő. A kivitelezés nem igen hagy kívánni valót maga után. Az ezoterikus hatással vannak kétségeim nekem is. De látom nem fogunk zöld ágra vergődni a kérdésben. Neked elég a meggyőződés mi inkább a tényeknek hiszünk. Erre pedig te nem vagy kíváncsi. Részemről lezárva. Nem történt más, mint ami ilyen esetekben megszokott.