Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Organikus a csobogó mert természetes anyagból van? Akkor egy fa vályú amiből az állatok isznak is organikus. És vitalizált hiszen isznak belőle. (Nem mintha más választásuk lenne a karámban).
Kicsit olyan ez mint a vallás. Semmi tudományos alapja nincs csak a hit. Írtad, hogy számtalan kísérlet igazolja a működését. Egyet sem találtam  a neten. Talán szerencsésebb lenne a "számos" kísérlet igazolja kifejezés, mivel a nulla is szám. Ez nem von le semmit az esztétikai értékéből, csak ezt a lemniszkátás vitalizálódást nem kellett volna belekeverni. [#awink] Anélkül csak elismerő véleményeket kaptál volna.

svejk

Nagyot néztél volna ha kaptál volna valami tápoldatokkal feljavított 2 litert. :)

vadember

[#eljen]
Erre nem gondoltam.Az a baj, hogy az ember mindig magából indul ki. Mivel nem akartam csalni nem is jutott eszembe, hogy akár csalás áldozata is lehetek.
Na, de ha ezek után mégis kapnék mintát akkor bevizsgáltatnám először az asszonnyal az összetételét.

svejk

Hát igen, rossz az aki rosszra gondol, tartja a mondás...

svejk

De szerintem Te sem gondoltad komolyan hogy kapsz tőle, eleve földrajzilag egy más kútból való víz már tartalmazhat másféle ásványi anyagokat ami esetleg a kísérlet hitelét rontaná.

Devecz Miklós

Elkészült a golyós órához  a számlap.

Fa, alu betéttel.

vadember

Azért ekkora eltérést nem okozhatna mint amit írt. Erre csak a csodavíz lehet képes.
"Amúgy az áramoltatott vízzel öntözött növények gyökere pl. durván két-háromszorosa a sima vizeséhez képest, a súlyuk is nagyobb."

Rabb Ferenc

Nézz ki az ablakon! Végre télen tél van. Biztosan befagyott a csíráztató csodavíz csináló csobogó.

RJancsi

Van szobai változat is! [#nyes]

upb5upaw6

Ácsi.

Azt írtam, hogyaszondja:
Ha most valakit nagyon nagyon érdekel, pár fotót tudok felrakni, de boszorkányüldözéshez nincs kedvem...

Tehát. Vizet nem küldök senkinek. Semmit se bizonyítana, ha véletlenül még sikerülne is egy szkeptikusnak, tuti addig próbálgatná, amíg be nem bizonyosodna, hogy kamu. Attól, hogy fura dolgokban hiszek, még nem vagyok teljesen hülye. [#kacsint]

Viszont, ha szeretnétek látni a mérésekről fotókat, grafikonokat könyvekből, azt tudok feltölteni. Mivel ezt nem kértétek, nem tettem.

A helyzet a következő, egyikünk se nagyon fogja meggyőzni a másikat, lássuk be, bármennyi fotót vagy egyebet pakolhatok, ez nem az a fórum. Ha mégis szeretnétek megteszem. A csobogók vélelmezett vagy tényleges hatásáról nyilván szándékosan nem írtam ide, de ha már rátaláltatok gondoltam válaszolok a helyzetnek megfelelően.

Amit viszont fontosnak tartok, hogy fogadjuk el egymás világnézetének a létét, még ha nem is hisszük el. Hiszek olyan dolgokban, amit a mai tudományos világ nem fogad el, bizonyítani körülményesen vagy nehézkesen lehet, ha mégis valaki próbálkozik vele max. kigúnyolják. (Lapos földben azért nem hiszek)

Kis túlzással itt fikázhatná bárki mondjuk a Jézusos, vagy Szűz Máriás CNC famarásokat is, hogy miben hisz hiszen Isten létezése se nagyon van tudtommal bizonyítva. Már ha van Isten.

Annak örülök, hogy mint alkotás tetszik nektek, köszönöm az elismerést.

üdv
W.

svejk

[#worship]

Szerintem írásoddal a témát le is lehet zárni.

sufnituning

Na ez egy jó ötlet volt.[#eljen]

Szalai György

"Attól, hogy fura dolgokban hiszek, még nem vagyok teljesen hülye."
Hát, ha a környezeted is ossza ezt a véleményt. [#vigyor2]

Pali79

Szép! Mi is lesz ez pontosan?

RJancsi

Óra számlap [#kacsint] [#t134p19602#]