Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

VighLajos

Szevasztok!
Üvegre gravírozás:
A felhívásom.
Egy jelentkező volt, Takács Attila, "Takidekor" fórumtársunk.
Az üvegre gravírozás és a dobozon lévő tábla az ő keze munkáját dicséri.

Ez úton is köszönet érte, eggyel több becsületes embert ismertem meg.

xsugix

Ű! Profi!

Én is most készülök neki állni marni. Talán ma-holnap. Én is sokallom a 8E Ft/pár árat (19mm és 24mm-es tengelyre). [#vigyor] A csillagot lehet külön is kapni?

thayscj6c

Kedves Lajos!
Köszönöm a dicsérő szavakat, de nem ezért segítettem.[#wave]

svager

Lehet külön kapni csillagot,viszont amit legutóbb vettem,valamivel kisebb méret (nem feszes az illesztés)

Amiről "koppintottam"azzal tökéletes lett és kellően feszes viszont az újabbaknál meg 1mm-el lehetne kisebb az összes méret.
   Nekem ez nem probléma,mert szivattyút hajt,viszont ha pontosabb hajtáshoz kell,a csillaghoz kell igazítani a méretet.

Szalai György

Ha már a fém részek házilag készülnek, akkor lehetne a közdarabot is házilag kenni a kettő közé, valami szilikonból, vagy poliuretánból.
Akkor pont passzolna. Mint s.gg a bilire. [#vigyor2]

xsugix

Nekem is egy meglévőhöz kell plusz pofa, egy motort univerzálisan fogok felhasználni. A kuplungot meg könnyű széthúzni, ezért másolom. Ennek Rotex a márkája, de ha lehet csillagot kapni külön, akkor nem nagy kunszt ahhoz tervezni.

svager

Ilyen típust nem lehet a boltba kapni a csillag meg csak 1000Ft[#vigyor]

xsugix

[#wow1]Na, ilyet tényleg nem. De most fejet ütöttél a szögembe. Lopom! [#eljen][#vigyor]

s7manbs8

Azt még bele is lehetne önteni és hót mindegy, hogy milyen pontatlan az acél része.

3z4pi4rei

D.Laci

RJancsi

Hol veszed a 1,5 mm-es rétegelt lemezt? Eddig csak modellező boltokban láttam piszok drágán.

3z4pi4rei

Pont ott veszem én is. 4 mm-től lapszabászat, alatta modell bolt.

ki005gz70

Sziasztok ! elmúlt időszakban ráálltam az üvegre gravírozásra. Néhány eredmény:

pohárra is !! http://tukortunder.hu/henger/