Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

színesben is lehetséges,
természetesen van több szín is de még csak egyet próbáltam ki,
eddig

guliver83

b4nm7gjvr

Neked is jó a kézügyességed? Mert egy nőnél lényeges szempont...Bocs ez magas labda volt de megbántani nem állt szándékomban. [#nyes]

bznc93pf5

guliver83

zotykó

Hello.

Ezt, hogy csináltad? Minden érdekel. Akár priviben is.
Milyen szerek kellenek, mi mennyi, hogyan készül.
Egyszóval minden.
A bátyámmal éppen arról beszéltünk, hogy van-e már jó minőségű krómozási eljárás otthonra, vagy még mindig festék sprayel kell bénázni.

guliver83

zozo

Erre mondják, "nem esett messze az alma a fájától"
Ötletes, hogy még a lány és fiú pohár is stilizálva van.
Gratu!

Jó egy év, aztán megint fel lesz adva a lecke... [#kacsint]

bznc93pf5

bznc93pf5

guliver83 belinkelte,

persze ha ennyire egyszerű lenne akkor boldog boldogtalan is ezt csinálná, mint páran tudjuk a bemutató videókon az összes lényeges dolgot nem mutatják be csak a sikert, mert mi van akkor ha nem egy eldobható kanalat akarsz hanem egy rozsdás felnit?
hogyan kell előkészíteni az anyagot?

igen a króm bevonatolás "egyszerű" olyan mint a cnc-zés, mint tudjuk az ember úgy születik hogy már az anyja hasában tudja az összes dolgot,

kezdő szett 200-ezer ft de ez csak az a pár dolog ami tényleg egy műanyagkanál krómozásához kell, ha már értelmesebb dolgot is akarsz akkor még + 100-150ezer ft, hozzávaló spec szórópisztoly még + 110ezer, asztal, kompresszor, védőruha, keverőedények, tároló edények, nem árt egy digitális mérleg, polírozó gép, elszívófal,ha elég ügyes vagy akkor egy szűk millából megoldható

autófényezési gyakorlattal nem rendelkezőknek nem is ajánlom!

nem csak a krómozás sem egyszerű de az alap előkészítés és a végső felületkezelés az igazán nagy feladat, persze megoldható csak kell hozzá ügyesség és gyakorlat.

egyébként a belinkelt cég vezetői nagyon rendesek, segítőkészek amennyiben megveszed a 200ezres kezdőkészletet, sőt, még be is tanítanak

megjegyzem a tanításra szükség is van mert még úgy sem annyira egyszerű ez az "egyszerű" krómozás,

hozzáteszem én most minőségi krómozásról írtam,

bznc93pf5

csillámporos kék színben

thayscj6c

guliver83

Kellene nekem két alkatrész csinálni tudnál valami árat mondani rá?
A lámpa takaró króm részt kellene megcsinálni újra.

Dezső

kbsnemh57

Sziasztok! Elkészült egy pár kép ismét. Van valakinek ötlete hogyan lehetne gyorsítani a gravírozást? A nagyobbik kép 240x280 as több mint 11 óra alatt készült el.A képek előkészítése MasterGy gravír programjával készült amit ezúton is köszönök hogy "feltalálta"!