Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

keri

Bocs, nem akartalak sértegetni, látom a betonhoz értesz. Azt hittem gépész vagy.
Nem biztonsági kérdés ez, mert gyárilag nincs rajta.
Az a felháborító, hogy pl. egy Suzuki GSXR-hez 10ezerért megkapod a gyári eredeti japánt ugyan ebből. Jó az nem ilyen szép, de kb. ez a reális ára.
Régebben kommersz bilincsekkel voltak rögzítve ezek, még olyan is volt hogy szegecsanyát belefúrták a vázba, na ahhoz mondjuk nekem sincs gyomrom. Azokat sem járműgépész tervezte.

MZ-n pl 1mm-es acéllemez tartja a csillapítót. Tökéletesen gyári DDR megoldással.

Foglalkoztam ipari hidraulikával is. Onnan is tudom ezeknek az árát és annak ellenére töredéke, hogy azok komoly minősítésekkel vannak ellátva, a durván nagyobb terhelés, nyomás és igénybevétel, mellett is tartósabbak mint ezek a játékszerek.

Szóval maradjunk annyiban, hogy el tudom dönteni hogy mit rakhatok fel a saját motoromra.

3z4pi4rei

Elkészült ez is...

PSoft

És, milyen faxa lett![#eljen]

xg2w6ib9x

Ejha !
Gratulálok !
Igényes szép munka.
[#taps][#eljen]

svejk

A második képre nézve, már fáj a térdem. :)

xt79ipd3

Gratulálok!
Nekem nagyon tetszik.[#taps]

ebalint

2am4nwzib

óraszíj csatt; Ag.850

PSoft

Egy szép,és kerek évfordulóra...

000000000

Ez (is) jól sikerült. [#eljen]
Meg gravírozzam a poharakat?[#nemtudom] [#nevetes1]
,,,,,,,,,,,,,,,,
Hol lehet ilyen poharakat venni?

PSoft

Köszönöm!

Megtudtam volna én is gravírozni a két poharat, de az ötlet,és a díszítés, a lányom keze munkája.
(így se rossz):)
A poharak, mezei, kereskedelmi, pezsgőspoharak.

000000000

Akkor, gratulálok a lányodnak is.[#eljen]
Van kreativitása és kézügyessége is. [#taps]
,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gyakran készítek esküvőre, házasság évfordulóra alkalmi poharakat. Szívesen felvenném a kínálatomba ezeket is.
Ha érdekes, írj az emilemre.

PSoft

Köszönöm, az Ő nevében is.
(tiszta apja az a lány)[#nevetes1]

000000000

A harmadik mondat az volt: "Jó, hogy nem az apjára ütött".
De, küldés előtt töröltem, mert nem tudom az anyja milyen ügyes. [#nyes][#nyes][#nyes]

bznc93pf5

ha már a poharaknál tartunk,
üvegpohárra is krómozás