Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

pv6cdvuc7

Inkább csak a garázsba.A normális képek jobban mutatnak színesben a falon.Igazából nem is tudom miért jó ez a lézer.Normális képet nem tud csinálni, a plexit,üveget nem viszi(diódás)Nyomtatni szebbet lehet.:)

pv6cdvuc7

Na csináltam még egyet. Erre az MDF anyagra natúrba

bznc93pf5

LittleSV

Szia,
Jó lett nagyon! Milyen aránnyal méretezted át? Jól látom hogy 3mm-es anyaggal dolgoztál? Az eredeti az méteres rajz nálam.

9j6fm65vv

Szia! Nem kellett méreteznem sem....nálam pont így volt.ahogy látod...3mm-es résekkel....

LittleSV

Az a corel file? Azt nekem nem tölti be, a dxf meg méteres :)

pv6cdvuc7

9j6fm65vv

9j6fm65vv

Küldtem egy kis segítséget mail-ben....talán jó lesz...

ki005gz70

Sziasztok !

Sikerült hogy ne szürkés árnyalata legyen a képnek, hanem hófehéren égesse bele. Semmi utólagos bedörzsölés, nem lehet oldószerrel halványítani, nem kopik le.
1.6W lézerdiódával ,mach3 és mcnc2 programokkal

B.Zoltán

fjaeg5use

ki005gz70

Köszönöm mindnyájatoknak ! :)

Mire a képen látható pohár ahogy van, 'olcsó technikával' így összejött az főleg megszállotság, pénz és idő eredménye, mint minden, amit eddig így összerakosgattam. Igyekszek mindenben legegyszerűbb, legolcsóbb alternatívát keresni, ami aztán vagy sikerül, vagy nem. Amolyan Ockam-borotvája elven. (Ockham borotvája filozófiai elv, amely szerint két, az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt érdemes választani, amelyik az egyszerűbb)
Ritka esetben sikerült felülmúlni egyszerű eszközökkel "kicsivel" azt, amit "nagyok" elértek bonyolult eszközökkel, viszont legtöbb esetben csak hasznavehetetlen dolgok jöttek ki, amivel időpocséklás volt foglalkozni.

Örülök annak, hogy Magyarország legnagyobb cnc-fórumáról, ahol kevésbé dilettánsok,  hanem inkább nagyon okos fejlesztők , és szakemberek vannak (akik képességeikkel, és tudásukkal járnak élen eme dicső közösségben, és semmi képpen sem képmutatással, és ármánysággal), volt 2 ember aki reagált a 'munkásságomra'.

Ezúton köszönöm nekik ! :)

xg2w6ib9x

Szia !

Én is gratulálok az elért eredményhez, tök jól néz ki.

Az semmiképp ne szegje a kedvedet, hogy eddig még csak 2 ember (illetve most már 3) dícsért meg, hiszen még csak pár órája került fel a hozzászólásod.
Ilyen szép időben sokan későig dolgoznak, én is csak most estem be a gép mellé.
Ügyes vagy ! [#eljen][#taps]
Üdv: István Érdről

9j6fm65vv

Gratulálok! Nagyon szép munka...! [#taps][#eljen]