Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

tfpk6pks3

Látom, Te benne vagy a játékban... [#buck]

Az előbb, az egyformát, mint lehetséges tippet, nem írtam oda, de gondolom azért egyértelmű, hogy akár azt is lehet választani[#banplz]

yb8iik8sz

Szerintem nem egyformák. Ez a lehet egyforma,csak ilyen mesteres megzavarás.
Szerintem kb. az első 277mm. a 2. 300mm, a 3.335mm széles.(most sorba irtam) Gép y=kb 650 mm. (ha egy doboz gyufa kb 53mm)
Na erre jutottam.
Megnézzük őket holnap 18h-kor egymásra rakva?

yb8iik8sz

Elcsesztem, nem sorba írtam, a második a 335, és a harmadik a 300, sorba.

tfpk6pks3

Hát egymásra rakva sajna már nem tudjuk, mert rendelésre készültek és már elvitték őket. Viszont a pontos megmunkálási méretet, közölni fogom

000000000

Nagyon szépek! Enegem és RC kollégát is (gondolom) még az is érdekelne, milyen óraművet teszel bele?  

A számok miatt. Mondjuk én már láttam olyan órát amelyiknek a mutatói visszafelé forognak. Meg lehet azt is szokni, elég hamar.

tfpk6pks3

Nos hát, ezekbe is olyan kerül.

000000000

1 a legkissebb,a két hátso egyforma!:)))

besirkyjh

Nekem lessz igazam .(  meg mértem , tolomérövel ) vagy rossz a monitorom .

A hellyes sorrend 1 a legkissebb 2 közepes 3 a legnagyobb .

Mit nyertem ?
[#confused][#crazya]

7vpav5d32

Tök egyforma mind a három csak az első a kereszt
szálirányával becsapja a szemet.[#finom]  
Nagyon szépek lettek és a gondolat is nemes.

000000000

tapasztalatot!:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#mf2][#mf2]

000000000

nem lehet tök egyforma,mert az elsö egy léc darabon is van,és látszik hogy szabályos négyzet.!:)))

yb8iik8sz

1 legkiss, adom. A két hátsó óra része lehet, hogy egyforma, de a középsőnek nagyobb a pereme.(ezért nagyobb is).
Fogadunk egy reliefbe?

tfpk6pks3

Nna kérem, akkor jöjjenek a tények
Balról az első: 305x287
a másik kettő 319x300

000000000

hu wazze,tévedtem nyóc centimétert!!!:))))felkelett volna vennem a szeműveget!:))))a lényegen nem változtat,mert gyönyörű munka mind három!:))))