Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

0gbwyh99

Szia!
Én hát ! Tudom .. régen voltam jelen . Sok sok estébe nyúló meló (a ház körül) . A fenének sem volt ereje még a számítógép elé is ülni .

0gbwyh99

Neked is jó estét kívánok . [#buck]

000000000

a lényeg hogy jönnek a téli esték,és ujra itt vagy a körűnkbe!:)))welcome sztyepan!:)))

000000000

ezt valéahogy megkéne csinálnom,de nem koser teljesen!:)http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/szt./2009-12-02%2019%2023%2003.png" border=0>

0gbwyh99

Az oldalain azok a gömbszerű valamik nem illenek oda , és az angyal alatt sem szép hogy a cifra minták rámásztak arra a "pálcikára" . Szerintem !

000000000

a gömbszerű valamik,azok egy trűkkös zsanérok lennének,mert domboru űveget szeretnék rá!:)))ez csak még vázlat szerű,de tul sok rajta a csicsa!holnap át dolgozom az egészet!:))))

D.Laci

Komám mivan veled??? Meghúztad a butykost? :)
Fent a csikra mászik a minta, lent a lyukba lóg a minta, nem szimetrikusak a minták stb. .

000000000

oh te drága ember!:)))felébredtél komám???[#circling][#circling][#circling][#nyes]ez csak egy vázlat,és össze van dobálva!!!:)))de át vakerálom mert az őssz kép nem tetsik!:))))

D.Laci

Jól elvagy magadban! :)
Nehéz 2 hozászólásból remegő kézzel kiválasztani, hogy kinek vállaszolsz :)

000000000

wazze neked lektornak kéne menned,mert rögtön rárabolsz a hibákra,és most is talált!:)))saját magamnak is irtam wazze!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

besirkyjh

Hát nekem .

Tibi :ha lehet huzd magasabra és a kivágást ( süllyesztést ) csináld oválisra , más a kép .
Alol leveszed a csicsát és megcsinálod rendesen .
[#integet2]

000000000

alul kell a csicsa,de lehet más formáju,mert akkor föl billen az egyensuly,és a hangsuly felűlre fog tolodni!:)))

besirkyjh

Akkor csináld egyforma méretüre a felsö levelekkel ( Magyarul kissebre ) .

Az angyalka tetszik .ArtCam vagy az ékszerész verzio ?
[#lama]

yb8iik8sz

Nekem egyszer ezeknek a fehér kereteknek a lényegét mond el légyszi.
Domború üveg gondolom középen, és mi lesz alatta? Óra?  (alsó csicsa tényleg nem illik oda,de valami jó ötlet lesz,úgy érzem)

000000000

Bár az is igaz, hogy anno hosszas tesztelés után döntöttünk a Powermill helyett a Mastercam megvásárlása mellett. Az integrált modellező döntött, mert a Powershape őrületbe tudott kergetni. Pedig számos esetben a Powermill szebb pályát generált. És jobb az ütközésellenőrzése is.