Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

ha az elsö,akkor nem rossz!:)))azoknak a maroknak,max.0.1 step kell.és felesleges a holteret marnod,elég ha konturba csinálod!:))feleannyi az idő!:))és szárazabb fát marj!:)))

yb8iik8sz

000000000

azt hittem te csinálétad a masinát!:))))nagyon szuper ez a gép!:)))

000000000

000000000

és tudod milyen okos gép ez,és mennyi ötletet lehet elopni belőle!:)))nézd a munka darab rögzitését,és a kereszt sinek csusztathatok!előnye,hogy akár hordo fenékre is lehetne marni vele!:)))csak nem valami gyors!:)))

ukcge40u

Én úgy gondolom, hogy ellenirányba marásnál sokkal nagyobb a fa kiszakadásának a veszélye.
Kicsit életlenebb marónál pedig megszaggatja rendesen az MDF lapot is.
Mindig "rá"  kell marni, az ellenirányú marás több milliméteres ráhagyásoknál, meg többtíztonnás marógépeknél jó. Meg kopott főorsónál... :)

ukcge40u

Szerinted minek bizniszelem a képeket? :P
Az egyik videón meg fényjáték van a felfogók alatt. Az is érdekel, hogy mire jó, illetve mit akar jelezni.

0i8bkxjf4

már lassan 1 éve ott szárad a műhelybe és 0.4 es step el van (((hát nem az első de ez az első igazi hegyes gravirral)) amugy 10 perc alatt kiszedte  

000000000

egy év az kevés!:)))probáld ki 0.1_el,és kevesebb uto munkád lesz vele,igaz akkor,40 percig tart a moka!:)))

0i8bkxjf4

NA elmondom ez egy laminált bútorlap, MDF illetve a bútorasztalos iparban használt lapok marására speckozott gép tehát ha én egy akármilyen íves asztal pikk pakk ki tudjak marni utána leélfoliázni.  
a Villodzó fény arra van hogy a tappancsokat hova helyezzem amikor a programot megcsinálom ott beállitom a konturhoz képest hogy ugye ne marjak bele betöltöm és a tapik helye vilog

000000000

ez 0.2-el van és csikos!http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/munk%E1im/DSC00648.JPG" border=0>

0i8bkxjf4

az a baj hogy ez a gép lehet hogy okos de ugye nem 3d-s marásra találták ki igy aztán nem annyira szereti a bazinagy méretű programokat ez pl 1.1M  ha nem marok holteret akkor is 1 mega egy bazi bonyolult aztal vagy polc több száz fogással sem több 200Kb nál  igy aztán mikor én ezt adom be át igen meghökken és agyal egy 2-3 percig mire fölfogja mit kell neki csinálni utána már megy  
Ráadásul ez már nem használ G kdot igy avval meg vagyok lőve

000000000

az asztal,az valami fenomenális!:)))nem volt,vagy voltak elveszett emberek,akik kitalálták!:)))mindig van uj a nap alatt!:)))te még alkalmazhatod a készűlő gépeddnél ezeket az ötleteket,és tudom hogy fogod is!:))))

000000000

Wazze ez akkor csoda hogy igy megtudtad csinálni!:)))lehet hogy nem arra készűlt,de amit csinál az nagyon szuper!:)))

ukcge40u