Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

ukcge40u

Igen, az asztal pont jól jön, hogy ne kelljen vennem a keretre még 40 kiló alut... :)
A keret magában ~20kg, az már masszívnak tekinthető, de a próbamarás mindent elmesél majd. Csak már ott tartanék...

000000000

s7manbs8

Rá kell menni a másik tengely felől is, igaz az több idő.

000000000

sejtettem hogy téged is az fogott meg,és tényleg egy csomo anyagot lehet igy meg sporolni,igaz lehet hogy pluszba még kell egy pár lineáris sin,hogy legyen min csuszkálnia,de az alu árábol meg van!:)))mit szolsz hozzá Bodi kartárs???:))))

000000000

nem több idö,inkább jol belőni elöszörre!:)))idöből van mindig a legkevesebb!:))))

ukcge40u

Felfogatáshoz pazarlás a lineáris sín, szerintem.
Egy egyszerű, méretpontos csúszósín, rögzíthető csúszókocsikkal tökéletesen megfelel.
Legalábbis az én gépemhez.
Csináltam már hasonló készüléket, csak már rég volt, elfelejtettem. Vashoz jó volt, fához is jó lesz... [#wink]

0gbwyh99

Szia!
Nagyon kafa a gép ! Tetszenek a második videón a vákuum szivattyú alján azok a "Knight rider"-es futófények [#circling]

000000000

hinnye te Estván???!!!te vagy az komám????vagy a szemem káprázik????:)))))

ukcge40u

Nézegetve a videót, különösen izgalmas, hogy látszik a szerszámtárban a tárcsafűrész foga...
Tehát fűrészelni is tud a kütyü...
Jeheee...

Vagy nútmaró tárcsa?[#fejvakaras]
Pff, mindegy, a megmunkálás iránya ugyanaz... :)

ukcge40u

Jééé, te még vagy?
Oszt' hun vót' kend eddig, mikor az ég zengett? :)

000000000

áh,szerintem csak képzelödűnk,biztos csak a szelleme incselkedik itt velűnk!:))))

ukcge40u

Miki2

Ez ilyen "ronda csíkosan" is nagyon szép.

000000000

tudod báttya,mikor már sokat megcsinál az ember,akkor mindig jobbat szeretne,és a jo ég tudja hol van a limit!:)))