Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

KoLa

Na barátom!Jól átvágtad itt a népet!Pedig megmondtad előre "Egyforma..... és mégsem!"
Dehát már csak ilyenek vagyunk a szép dolgokat ránézéssel értékeljük nem pedig mm-ben nekem eszembe sem jutott hogy lemérjem a képernyőről pedig egésznap mérek legtöbbször századokat.
OK! ez így van jól, a látvány a lényeg ebben a kategóriában, nem a mérhető milliméterek![#taps][#taps][#taps][#wave]

0i8bkxjf4

Sziasztok Kezdő Lépések:
http://media.share.ovi.com/m1/s/1467/1191c3c744e14ba8959853246a88cf4c.jpg" border=0>
http://media.share.ovi.com/m1/s/1467/a51bf5b75ea34eb49938b13ae77afd84.jpg" border=0>

0i8bkxjf4

Köszönet Varsányi úrnak a 30˘os marólért

ukcge40u

Jó.
Mitől lett szőrös?
Vagy csak a festék miatt van?
Ha életlen volt a maród picit, akkor egy rézkefével érdemes átjáratni picit. Leszedi a "szöszöket", és nem bántja a fát.
Egyébb infókat lehet tudni? Gép, motorok, maró, program, vezérlő, ilyesmi...
Nagyon információéhes vagyok. :)

0i8bkxjf4

Ővele csináltam  
http://media.share.ovi.com/m1/s/1467/9a27a68ee5ba434abff676739ef37004.jpg" border=0>
a minta 80x50mm és 3.5mm magas (ArtCam)

Miki2

ukcge40u

Ipari gép, mit lehet róla tudni?
Ha ez a saját műhelyed, akkor nagyon jó neked. :)
Jól látom, hogy a kar egy alátámasztással hordozza az Y tengelyt?
A mechanikáról lehetne több fotót kérni?

Mesélj még...

(nah, most jól felizgattam magam...) [#idiota]

ukcge40u

Hagyjuk.
Nekem is van képem a főnök kis CNC-jéről, amin a fontos dolgokat én csináltam, az ő CNC-jén, amit nem ő csinált.
Viszont az ő CNC-jét részben én csináltam az ő CNC-jével, ami nem jött volna létre ebben a formában, ha nem vagyok ÉN ott. :)

Nekem például nincs kész a saját gépem, de a nem sajátról vannak fotók, ami saját kútfőből és tudásból jött. A gép ebben az esetben csak egy eszköz. Az állványos fúrógépet sem te csináltad, amivel kifúrtad a saját géped alkatrészeit. Sőt, a fúrót sem te csináltad, meg a nyersanyagot se.

Itt a hangsúlyt az alkotásra kellene helyezni, mert minden gép annyit ér, amennyit a gazdája tud.

Szerintem.

0i8bkxjf4

ukcge40u

Tanulni meg bármiből lehet, és egy kép köztudottan többet mond ezer szónál.
Például ennek a gépnek a mechanikájából tanulhatnék sokat, hogy merre haladjak a sajátommal.
Ami Igaz, az igaz, ami nem, az nem.
És a TUDÁS az tudás, jöjjön bárhonnan, és bármilyen formában.
Csak többek leszünk általa.
Tehát alapvetően jó.

Ha másképp nem megy, akkor a gép fotóit az én topicomba kérem, ott elfér. :)

KoLa

Én vagyok Én és Te vagy Te. Ki az okos Én vagy TE?[#nevetes2][#nezze]

ukcge40u

Hát ez nagyon király.
Direkt martok ellenirányba?
(használd a válasz gombot :) )

ukcge40u

MI két okos ember vagyunk.
ÉN+TE=MI [#nevetes1]

KoLa

0i8bkxjf4

Mikor merröl marok attol függ mit marok fát vagy bútorlapot ha van rajta elzáró milyen pici az anyag hogy birom felfogatni  (( a kicsi negyedkörnél két kics tapi van alatta az nagyon rizikos volt hogy el ne mozduljon)) stb sok mindentől függ. mikor melyik oldal a hulladék hol szakadhat ki meg ilyenek