Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Thx. És az ilyen különböző tud lenni? Jópofa.

000000000

jesz!:)))attol is fűgg hogy milyen talajon nevelkedett!:)))

000000000

az a baj az ilyen erezett fákkal,hogy az apro részleteket elnyomja az erezet.én igazábol nem szeretem.az angolok megvannak őrűlve érte!:)))a markáns motivumok érvényesűlnek rajta!:)))

43pbwjg8s

Istenem! Ez a KisKZ irigy!!! Nagyon irigy!! :)
Nagyon szuperek a munkáid Íjász!

yb8iik8sz

Nekem agyagos sziklás talajon (európába az egyetlen természetes sziklakert, védet öv), az ötből van egy 80 éves (öregek mondják, 25 mét átm korona,gyönyörű),de még nem szeretném bevizsgálni.
Medig él egy diófa?  (remélem soká)

000000000

hát komám mig meg van a lomb koronája,és alátudsz huzodni a nyári melegben hogy megigyál egy pofa sört,addig ne piszkáld!:)))sajnos,a dio,és a körte is képes meglepetést okozni kivágáskor,mert a szemre szép törzsek sajnos komoly belsö korhadást is takarhatnak!tudod ha fiatal korukban,metszéskor nem tartották be a vegetácios idöszakot,vagy a törzse megsérűlt,vagy a dionál a mész hiány komoly gondot tud okozni!:))))

KoLa

Szia Íjász!
Kicsit le vagyok maradva, szépek a munkáid gratulálok!
Ez nem az a relief amit kb egy hónappal ezelőtt készítettél? megcsináltad mégegyszer? már úgy értem hogy ellipszisre!
Mert én úgy látom hogy nem csak a fa alapanyagában tér el egymástól hanem a baloldali aránylag kerek míg a másik kettő ovális egy kicsit!
A motor tuning vagy relief-újra lehetőségei ezek,

000000000

Ez azt mutatja, hogy az idő kereke visszafelé forog?
Vagy ez tükörkép, vagy a hátulja?

yb8iik8sz

Vagy lehet, hogy ennyi idő alatt, ennyit kopott Íjász gépe, és már ekkora a lógása. (bocsánat,birka humor)
Tuti, hogy rlf tuning.

tfpk6pks3

Hát.... egykomám, akkor ezt benézted...[#wow1]
De tudjuk ezt be annak, hogy az elsőnek, függőleges, a másik kettőnek vizszintes az erezete, te meg hagytad, hogy becsapja a szemed....[#nemtudom]

yb8iik8sz

Íjász mester. Akkor ezt magam is benéztem.
Ez csak optik csalódás?

tfpk6pks3

yb8iik8sz

Kimentettem kép, berak Cad, lemér. Szerintem a két szélső kb egyform, de a középső szélesebb. (a pereme is) Jól én lát?

tfpk6pks3

Ezek után azt mondom, játsszunk egyet.
Szerintetek milyen méretsorrendet lehet felállítani, a három lap között?
Vagyis melyik a legkisebb, melyik a középső és melyik a legnagyobb.
Tegyétek meg a téteket és délután, mondjuk 18-kor lezárjuk a szavazást és megmondom a ténylegeset.[#nezze]

yb8iik8sz

Bár én mostanában már a virsliben is a léghajót látom. Nem vagyok mérvadó.