Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

A forum használat-szabályzatában az első néhány pont ezzel foglakozik.

f35ezvjs

s7manbs8

lehet erről az oldalról nem szeret képet betennni ?

000000000

ma ezt szeretném megcsinálni.

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/szt./2009-12-04%2011%2044%2027.png" border=0>

s5f8tmfv3

Azért azt leírhatnád pontosan hogyan is csináltad. Milyen ragasztót lehet használni ami el is engedi a lemezt ha kész? Mivel kezelted hogy ne oxidálódjon?

000000000

sziasztok
Nem megy a képfelrakás, de komolyan ha tud valaki segíteni erre a rajzra progit írni kérlek szépen jelezze. A vezérlés NCT jellegű a gép euroturn-12

A kép, a rajz itt található meg, nagyon várom a segítségeteket, amit előre is köszike.

a rajz tehát itt van  

http://www.kepfeltoltes.hu/view/091204/Clip_www.kepfeltoltes.hu_.jpg  

000000000

köszönöm kedves richárd, minden elismerésem a tiéd
szóval erre az egyszerű , de nekem nem egyszerű rajzra kérnék bárkitől segítséget programozás terén.

j3rx6bsjd

000000000

igen beadandó házi kecskeméten a GAMF főiskolán, csak valahogy nem úgy jön ki nekem ahogy kéne, nem fut le a progi mert nem jó a progi, ha tudna valaki segíteni egy jó progi ötletével azt megköszönném

000000000

nincs meg a félévem ha nincsen erre egy jó progi

000000000

Javaslom, rakjátok el innen a segítségkérőbe, mert törlöm még ma ezeket a nem idevaló dolgokat.
Ha megnézted volna a topik címét láthatnád ez miről szól. CNC gépemmel KÉSZITETTEM!!!!!

000000000

értem én danibá, csak ennek a helynek nagyobb a látogatottsága, és nekem ez gyorsan kellene, kérem ne törölje, vagy ha igen akkor csak rakja át legyen szives a segítségkérőbe ha minden kötél szakad köszönöm

D.Laci

Hagyd rá! Nincs még főiskolai végzetsége... de nem is lesz... :)

D.Laci

"csak ennek a helynek nagyobb a látogatottsága,"
Ez így gyenge kifogás komám! :)
Ha a legrégebbi topikba írsz akkor az lesz legfelűl, szerintem mindenki el olvas minden topikot....

000000000

Teljesen igaza van D.Laci bátyádnak. Máskor ezt vedd figyelembe!!!

Írd be a szöveged a "Segítség béna vagyok" ba. Én hozzá rakom a képedet. Úgy értem a rajzot.