Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

ukcge40u

Akkor ide egy képet, és majd osztozunk rajta. :)

Amelyik gép képes így dolgozni, azon nincs mit szégyellni, akárhogyan is néz ki.
Talán még én is le tudok lesni róla valamit. :)
Emlékszel mit írtam nemrég? Az indokolatlan szerénységnek itt nem sok helye van elvileg... :)

yb8iik8sz

Jaj Sanzi!
Nem a szerénységről van szó, de ennél már láttam szebbet is, jobbat is. Azt meg, hogy "Amelyik gép képes így dolgozni, azon nincs mit szégyellni, akárhogyan is néz ki". Ne oltsál. Bármelyikötök gépe dolgozik ennél szebben, föleg mert, hogy be tudjátok pontosan állítani, és a toolpath-el se vagytok hadilábon, mint magam. Az meg, hogy milyet veszel készen,csak pénz kérdése.(az+hol van,hol nincs).
http://www.cnc-step.com/html/high-z_t__die_cnc_frasmaschine.html
Ilyet lőttem(1000T seria),de már 1050-s kressel és 4csat vezrlővel.És ha talán le tudsz lesni valamit,kérlek leselked meg milyen 4axist ajánlanak hozzá,és mond el nékem,hogy lesz nekem ilyenem,az ára töredékéért. Köszönöm.

0gbwyh99

Szia!
Nagyon szép , de mitől is marás az ? Vagy nem csak a betűket gravíroztad hanem magát a tárgyat is úgy martad ki egy nagyobb darabból ?

0gbwyh99

SEGÍTSÉG ! Nem látom az Y-híd (kereszt híd) második lin. vezetőjét ! Az egyik alulról látszik , de a másikat nem lelem .  

ukcge40u

Nagyon tévedsz, mélyen tisztelt barátom!
Aminél látunk szebbet, meg jobbat, az nem biztos, hogy ócska rossz. (már megbocsáss, de inkább ne:)
Engem a Te géped érdekel, nem az, hogy a többihez képest milyen.
Az enyém például nem dolgozik ennél szebben, mert az alkatrészei között 950km távolság van. tehát te ne olts engem.[#buck]
Amit készen veszünk, az más kategória.

A gépedhez meg akkor fogok ajánlani dolgokat, ha majd látom. Addig nem...  
[#wink][#dumcsi][#fejvakaras]
Ne szégyelld a masinát, nincs miért.
Tud dolgozni, tehát életképes, itt a helye.
Ha meg ezekután még mindig szégyelled a masinád (mert másról nem lehet szó), akkor jössz nekem egy láda sörrel. Az ok legyen mondjuk "lényeges gépépítési információk visszatartása a köz sérelmére" vagy valami ilyesmi. [#kacsint][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]
Elő a farbával, barátom, senki nem fogja hasonlítani, csak a tiédhez.  
Egyébként is, van veszíteni valód?
Nincs? Akkor gyerünk... [#eljen][#integet2][#nevetes1]

0gbwyh99

ukcge40u

Nem figyeltem az összefüggésekre, elnézést... [#falbav][#vigyor3]

000000000

Üdv.
Arra lennék kíváncsi h egy képből hogy lehet ilyen szép domborfaragást csinálni?
Köszi.

yb8iik8sz

Felette van,természetesen,Csak beburkolták.Talán,hogy tudják hova rakni a matricát.(de legelább nem egyszerű fujkálni(kenő spray))

yb8iik8sz

Láda sört bármikor.De ha gondolod,tudok adni egy régi szép sőrcsapot.(sörhütőt buktad,szétszedtem,rozsd ment acél kellet)kakaó meg nem jó csapolva.

43pbwjg8s

Szia Iker!
Menj át az ARTCAM topicba!
Ott megtalálod a választ!

ukcge40u

Akkor ezt megbeszéltük. :)
A láda sört viszem, ha elrakod nekem a sörcsapot.
Jó lesz így?

yb8iik8sz

Korrekt.Mintha a tesómat hallanám.
(a 4 tenglymet nem lehetne belevenni)
(de ezen topic,nem idevaló)

ukcge40u

Megnéztem az oldalt.
Természetesen csak a saját Roundino forgatójukat tudják ajánlani hozzá, ami tud 20Nm-t. Árat nem láttam, de rémlik valami 1000€ körüli összeg. Ezt az oldalt már linkelte valaki (talán te), és akkor tudtunk árakat is. Nagyon durva pénzekre emlékszem... :(  
Simán jobban jársz anyagilag, ha veszel valami bronz-acél kompozíciójú csigakerekes hajtást, ahhoz egy tokmányt, és segítünk összefaragni. Az még mindig olcsóbb, mint kint készen egy.
Motor meg egyre több lesz a piacon, dögivel, ahogy merülünk a kakiba. És ehhez még nagyon nagy, meg erős sem kell, mert ott az áttétel. :)

000000000