Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

Köszi az infót biztos igazad van. Majd própálom máshonnan.

000000000

ácsi egy szora!:)))feltörtél apja???:))moderátor lettél???!!!![#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

nem az egész lemezt ragasztom fel,mert maráskor leolvadna,ha meg eröss ragasszal csinálod nehéz levenni!:)én egy lemez csikot ragasztok föl,és körbe a szélét patexal!amire űgyelj!átfursz egy lemezt amin átfér a marod,és azt légterelőnek rögzited,mert a föorso szele elfujja a kivágott betűt!!!!és jo ha körbe is raksz valamit,ami felfogja mikor kimarja a számot!:)))ha fogok számot marni,lefotozom neked,mert nem tudom hogy mennyire értetted?!:)))

000000000

a kész betűt,vagy számot,akrilánnal szoktam be fujni.van még a betű maráshoz jo pár trűkk,de nehéz jol leirni!:))

000000000

Nekem a trombita lemezhez a kétoldalas ragasztó vált be, ha kész a marás hőlégfúvóval megmelegítem és finoman feljön a minta is meg a maradék is.

000000000

Ejnye apja!:)) Te, hová figyelsz? Már régen. Sok embernek raktam már helyre a dolgait. Olvas csak vissza. Ezt a topikot is én találtam ki és nyitottam. Nézél már vissza az elejére.  
A találkozós topikokat is én nyitom és tartom karba, rendezgetem.  

000000000

Jó, a kétoldalas ragasztó, csak oda nem kerülhet, ahol marsz mert ráragad a maróra és kész a galiba.

000000000

Ha spriccelek rá egy pici alkoholt, nem okozott nekem semmi problémát a ragasztó, pedig vékony óramutatót is csináltam. Annyi ideig nem tart a marás, hogy aláoldjon a ragasztónak.

000000000

szoval a te lelékeden szárad,pár elsazállt űzimmmm!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#violent]

000000000

nekem a patex volt kéznél!:)))

000000000

Nekem az nincs:)) Ezért nem tud rá száradni:)))

000000000

de hogy nincs,még több is van a kellettétől!:)))

000000000

Igen, azt faragtam, de ma már megpörgettem, igaz még csak a gyorsjáratot.

000000000

láttam,és jol néz ki,és ugy látom te már a piroskával fogsz esztergálni is!:))))

Révész Richárd

Tibibácsi!
Ezeket Te csinálod?
Nagyon jók.Póbálkozok képből relief-et varázolni de nagyon macerásnak látom.