Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

ewssp032s

amugy termeszetesen nem elesben menty az elso, azt egy nyaklemezen probalgattam, a hatoldalan.

000000000

uigy értettem, hogy az első vonal amit  alkottál,és terveztél,és a géped ezt meg is csinálja ugy ahogy az te szeretnéd!:)))mikor ura vagy a technikának!:)))mert mondjuk ha egyenest terveztél,ésa iv lesz belöle a gép által,az már kudarc és nem öröm!!!:))))

000000000

azért az elsö marásokat,érdemes elöször a "levegöben lefuttatni,mert sosem lehet tudni...!:)))

ewssp032s

Termeszetesen ezt is szerettem volna kihozni belole, igaz nem szmitottam erre az eredmenyre

43pbwjg8s

Ez nagyon finom kis munka.
Nekem nagyon tetszik!

000000000

ewssp032s

sajnos meg sehol, meg egyenlore meg sincs a porgram.
De ami kesik, nem mulik, szoktak mondani. Erdekel a dolog.

000000000

ezt most nekem válaszoltad??és miért nincs még meg????hogy akarsz te vérbeli cnc-s lenni??:)))meglehet mindent oldani!:)))

s5f8tmfv3

Ön egy úriember! Küldök mailt. :)

000000000

Az a tuti, hogy Te belelátsz a fejembe,

000000000

no meg mozgattam magam ma egy kicsit,és mikulásra csináltam nektek valamit!:)))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/szt./DSC00677.JPG" border=0>

000000000

no még ezt is,ne hogy azt mondjátok hogy lusta vagyok!:))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/szt./DSC00676.JPG" border=0>

ukcge40u

Nagyon szép.[#taps]
Virgácsos, vagy száncsengős dolgod nem volt?
Ez inkább karácsonyi menet. Tippelsz, hogy én mit látnék szívesen szilveszterkor? [#vigyor3][#vigyor2][#pias][#idiota][#hehe]

ukcge40u

De igenis, lusta vagy.
Rénrosszvast akarunk, meg télapósipkát virgáccsal...
Tessék azonnal keresni... [#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor3][#wink]

000000000

hát vannak ötleteim,és lehet hogy egyre tippelűnk!:)))köszönöm!:)))nincs annyi virgács a földön,amennyi kellene!:)))))[#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]