Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

marás mert több mint 0.4 mm a bemarás

7vpav5d32

Persze, ez így igaz, de ez akkor is a gravír kategóriáját közelíti marásnak semmi esetben sem hívható( erre utalt Svertel koléga is). Talán nézted a "kicsigép" munkáinak régebbi képeit is. Nm tudom, hogy azokat a csíkokat, hogy írták bele a g-kódba? Elég látványosak voltak fánál is![#pias][#fogmosas]

PSoft

Sziasztok!
Tegnap készült,szülinapi ajándék gyanánt,lézerrel,tükörbe:
http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/laserkep/IMGP6240.JPG" border=0>
Vaku nélkül fotózva,saját,beépített világítással(140mm hosszú,4mm átmérőjű zöld fénycső),amit a talpba építettem be.A tápja egy 12V-os "dugasztáp".
http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/laserkep/IMGP6245.JPG" border=0>
Méret:200X140mm,talp bükkfa.

0gbwyh99

tfpk6pks3

tfpk6pks3

Ez már jobbb...
Édesanyámnak szülinapjára

tfpk6pks3

Eredetileg gravírozni akartam, de az ArtC nem képes Vbit centerline ferde síkon....  [#confused]

D.Laci

[#eljen]
Egy kicsit beleszolnák azért.
A "ferde" síkú gravirozást kellet volna síkban megcsinálni és hozzá képest mindent ferdén megcsinálni.

tfpk6pks3

Hát.... egy kicsit pillants rá jobban. Egyik fele erre ferde, a másik, meg arra.
Ha neked van valami jó módszered arra, hogy a feliratos rész vizszintes legyen, de az egész alakja mégis megmaradjon.......
Vezesd elő légyszíves, had tanuljunk.

43pbwjg8s

[#taps][#taps]
Mindig jó érzés a munkádat nézni Íjász!
De jó lenne egyszer olyan ügyesnek lenni mint Te vagy!

D.Laci

Én úgy kezdeném hogy RhinoCam...
Rá pillantotam 2-3-t...
Nem látom semi okát annak hogy Artcam mal ne lehetne megcsinálni...
A felíratot meg csinálod sikban, a környező részét meg ferdén minuszba...
Majd áttfordotod az anyagot. és a szélein alátámasztod. Sikba marod oszt jócakát...

eivmhrm04

yb8iik8sz

Nagyon szép! Jó nézni az ötleteid, és hibátlan megvalósításukat.
Boldog születésnapot mamának! (nekünk is jó,hogy van ilyen ügyes fia)

tfpk6pks3

Nos, kíváncsi lennék, hogy ki lenne az a vevő, aki hajlandó lenne megfizetni a javaslatoddal járó szöszmötölést. Szerintem inkább, a programnak kéne tudnia ráültetni a felületre.
Mindenesetre, őszinte leszek, én nem fogom adaptálni a javaslatodat. Akkor már inkább shape editor negatívba. Kevésbé elegáns, de mindenesetre nem olyan időtrabló, mint a töbszörös átállás és körülményes beállítás.
Evvel, azt hiszem egyetértesz te is