Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

bundyland

Hát akkor marad valószinűleg a kormányszervó olaj,
az van literes kiszerelésben.

remrendes

Egyszeru ATF olaj is jo lehet akkor.

remrendes

Ha valakit esetleg erint, a magenta szinu szolgaltato 10GB adatot ad ajandekba egy uj SIM kartya melle. Szoval 11GB adat es 80perc beszed 990huf.

bundyland

Annak mintha nem 20 körüli lett volna a viszkozitása 40 fokon.

Csuhás

Ne mondjátok már hogy egy fűrészgépbe a keretet emelgetni nem tök mindegy milyen olajat használtok? Valóban az ATF olaj tökéletes a célra, nem kell túl ragozni.

Vetesi75

A cégnél amíg használatban volt a kf250 öntöttünk bele a HM32-től a vágóolajig mindent - a legkülönbféle gyártóktól, ami a 68-astól hígabb volt - tökéletesen üzemelt vele. (rendszeresen pótlásra szorult) Próbálkoztunk a Total MS10-zel is, de azzal már a résveszteségek miatt nem emelte ki rendesen a lapot visszamenetben. Előző melóhelyemen az orosz keretest TCL46-tal itattuk...

bundyland

Én nem problémázok, DE egyszer azt tettem ugye E400-nál
és erre az volt a megallapítás hogy azt kell beletenni ami bele való. És lám amikor nem azt tettem nem is ment!
Namármost, mivel ebben is duggattyús a pumpa, előfordulhat hogy a "bármilyen" olajat majd nem szívja fel, gondolom azért kell a 20 körüli olaj. Másrészről gondom sem volt ezzel csak megkérdeztem hátha valakit tud olajat literes kiszerelésben 20 as körüli viszkozitásban. Ennyi volt az eredeti kérdés.

bundyland

Köszi!
32-est mintha már lehetne kapni literesben, igazából erre is kiváncsi voltam hogy valaki tett bele mást és azzal ment.
Mondjuk ott a 32 viszonylag közel van a 20-hoz.

Csuhás

Nem bántásból írtam a véleményem, elnézést ha annak hatott! Mondjuk nekem egyszerűbb a fűrészgépem, abban két dugattyú egy darab cső és egy tűszelep az egész hidraulika.

bundyland

Oksa, akkor én értettelek félre, azt hittem unod a témát. :-)

svejk

Ha sűrűnek találod, keverj hozzá egy kis gázolajat.

bundyland

Jaja az is eszembe jutott, de végülis a kormányszervó olaj pont jó és kapható literesben.

AlbertR

Tisztelt Urak!
Keresek 120mm vagy 160mm tokmányt
külön állítható pofákkal.
Esetleg valakinek van eladó?
Választ Priv. kérném.
Köszönöm!
Üdv: Albert

jani300

Üdvözlöm az Urakat ! És a Hölgyeket is természetesen ha akadnak itt .
Ki kellene találni milyen magyar gépre való a rosszminőségű képeken látható vertikálfej .
Köszi a segítséget :)

pistikeid

Szia
Strigon ME-250-es marógépé.
Üdv