Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszönöm. Én is ezen az oldalon (hbm) néztem ki a bf25-t. Azért szeretném megnézni, mert szeretnék saját szemmel meggyőződni a kivitel minőségéről. Nincsenek irreális elvárásaim, egy megbízható, precíz hobbigépet keresek.  

Annak nagyon örülnék, ha valaki pár mondatban összefoglalná a véleményét.

bvadkrcds

Farkas Ádám (Sopron) 2010. jún. 24. 19:54 | Válasz | #2001

besirkyjh

Szia  

Debrecenben a DETAKER KFT forgalmazza , de a Vágohid utcárol eltüntek .
Van honlapjuk nézd meg hátha ott van valami info .

000000000

A honlapjukon a kategóriák nagyrésze üres. Igazából az lenne az első segítség, ha valaki eligazítana, mi ez a rengeteg márka ugyanazzal a típusszámmal. Azonos minőségűek? Gondolom a gépek távolkeletről származnak.

besirkyjh

Menj ki a boltukba ( Kertváros utca 2/b ),a Böszörményi utbol a laktanya mögött .
Ne a webshopot nézd .
Mivel hogy hivatalos márka képviselet ezért a kiválasztott terméket le is szálliják ha nincs raktáron itt .

000000000

Mindenképpen benézek hozzájuk. Jól sejtem, hogy az Optimum azért drágább picit, mert ez az eredeti, és a többi a klón? Pl. holzmann stb.

bvadkrcds

Röviden, NEM! És NO komment!

bvadkrcds

000000000

Ezek a gépek mind OM licenszes gépek,amiket kínában gyártanak!BF20,BF25,S3 stb.Az optimum picit drágább mint a többi,mert ők építettek egy campust kínába és kinnt van párszáz német MEO-s felügyelni a gyártást.És mi a baj az Optimummal???hát az,hogy sokan használják és minden el tud romlani.Miért jó a Paulimot vagy Holzmann stb.????Mert még senkinek sem romlott el,mert szinte NINCS is Mo.-n és nincs tapasztalat!!!Nekem 2005től 2010 ig Opti BF20L-m volt és soha semmi bajom nem volt vele. (miért adtam el?!?mert vettem egy 45-öset!!)Csak Opti vagy HBM!!!Ennek a kettőnek biztosan VAN szervíze és alkatrészraktára Mo.-n!!!!

000000000

A HBM hazai elérhetősége és ára szimpatikus, szóval ha döntök, akkor valószínűleg ott fogom keresni.

000000000

HJózsi segít neked!Nagyon segítőkész!

HJózsi

Szia,
Bp-en van két ügyfélnek BF25 hosszú asztallal, mindketten "megcncsítették", az egyikre SINO útmérő rendszer is került, mert manuális lehetőséget is hagytak. További infókat küldök magánban, az én mailcímem a borlandos döglődik, beírtam az adatlapomba a jót, majd megkérem Pétert állítsa át ...

kuv5p7226

Urak!

Valaki csinált már BF20-ason befogó cserét valami ISO-ra? A neten láttam SK20-ast, asszem BF30-ra SK30-ast, de itthon valaki csinált-e ilyet? Valami kész megoldás érdekelne, nem bütykölni akarok vele.

000000000

Egy időben volt eBayen komplett ISO30as levegős működtetésű szerszámcserélős főorsó BF20-hoz.Megpróbálom belinkelni,ha megtalálom!

000000000

megvan.....SK20.....460€.....nem occó.Megpróbálom mobilról belinkelni...