Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Ennyiért szívesen megvettem volna, de már régen leütötték. :-( A saját készletemből is hiányzik néhány méret, arra is keresnék ilyen árszintű megoldást.

svejk

Az SK30-on én is gondolkoztam.
Van az eredeti morzés főorsóról robbantott rajzod?

designr

A szögmérőre kiköltekeztél,mit akarsz::))Ilyen árakra azonnal le kell csapni..

Csuhás

Le is csaptam volna ha észreveszem. Ide most csak azért írtam mert hátha van valakinek többlet er32 patrona amire nincs szüksége.

HJózsi

A gépkönyvében van, átküldöm mailben, mert pdf ...

HJózsi

Mennyire komolyan gondoltad? Lehet, hogy ebből is egy több darabos dolog lehetne, Székesfehérváron egy ritkán látogató fórumtárs is szeretne ilyet, mert egy másik gépe ISO30-as és akkor a szerszámok ugye ... Gondolom páran még jelentkeznének BF20 SK30 főorsóra ... pláne, ha szerszámcserélősre előkészített lenne ...

svejk

Nem értjük egymást félre?
Én csak arra gondoltam, hogy a meglevő BF20-am morzés orsóját kicserélném SK30-asra, mert ugye nekem is rengeteg SK befogóm van.
Azért kértem a rajzot, hogy vajon a külsejük egyforma-e, azaz a régi mintájára megcsinálni az SK30-ast.
(ugye az SK30-asaimhoz csináltattam Jóskával a kissé sokáig készülő tengelyt, de azt már nem lehet a BF20-hoz alakítani)
.

svejk

Még egyszer elolvasva mégis egyről beszélünk, azaz a régi BF20-ban orsócsere.
Ha le tudod gyártatni szerintem még az Optimum Hungária is venne belőle, de az Ebay-en tuti sláger lenne :)

HJózsi

Ja, én meg pont a Jóskára gondoltam, mert emlékeztem, hogy csinált valamit... na akkor kuglizhatunk BF20 főorsó műhelyrajz után a gépkönyv robbantottja gyártáshoz kevés ...

HJózsi

Érdekes módon a http://www.bf20.com/" TARGET=_fnew>bf20.com oldalon egész sok infó található, még a főorsó kiszedése is ... ;)

svejk

Nem is tudtam, hogy kúpgörgőssel van szerelve.
nem tűnik bonyinak a tengely, a bordákat sem kell századosra marni...
Laslie-nek 135 perc, meg egy lityi tej  lenne a komplett megmunkálás [#crazya]

HJózsi

Varsa 2007-ből : "Az MK2-es kúpot akarod használni? Mert az "kalapácsos" rendszerű... míg az SK30 és Sk40 és társaikból maguktól esnek ki a befogatott dolgok... ha jól tudom... " :D

HJózsi

Ez még jobb : "Füst-el ment... Kijött belőle...  
Látnod kellett volna... tűzijáték is volt! ... még jó, hogy a fedele nem volt rajta... mert akkor csak a ropogást lehetet volna hallani!  
A végén a biztit leverte... ámen...  
A halottkém megállípította: a kummutátoron minden második rövidzár... ámen...  
Még jó, hogy garanciális még!  "  :DD

Nem semmi, hogy ez már történelem ...

svejk

Köszi a tippet a barátom nevében!
Jövök egy sörrel Neked:)