Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

hyuekyh7a

Ok majd csinálok képeket, U gerenda a váz merevítve 20-mm es lemezzel,ma marták síkba és derékszögbe, most szárad a festék nem tudok hozzá nyúlni :-)

000000000

hát azért kicsit szkeptikus vagyok ezeket az összegeket illetően.Én egy 4Wattos lézergravírt építek minimál mechanikával és tartok 200-250 környékén...
  Gondolom nem vadonat új Bosch-Rexroth hajtással építed,ahol az orsó ára 30ezer 100mm-enként...

NADE nem is ez a lényeg,hanem,hogy TE építed és nagyon kiváncsian várjuk a szuper géped publikálását!!!

2vkx6unz

Ilyet ne rendelje mert csak játék. Hacsak nem egy hosszú hattyúnyak a cél [#smile].
Sajnos ez mindössze egy kicsi kamera egy hattyúnyakon amit nem tudsz hajlítani bent a berendezésben... Ha meg ki akarod próbálni akkor tudok egy PC-re köthetőt kölcsönadni.

hyuekyh7a

Nem nem, ennyire nem drága az orsó, ilyen csak annak kell akinek nincs Mach és nem lehet az esetleges emelkedési eltéréseket beállítani!

yzyu507f7

Mi van a HBM45-tel? Megtaláltad a hibát? Érdekelnének a fejlemények.
 Tegnap szürkeöntvényeket síkoltam viszonylag nagy fogásokban, és meg sem kottyant a gépnek. [#smile]

000000000

ááá,azóta le se jutottam a műhelyembe.Talán majd holnap lesz időm foglakozni a hiba feltárással.Ha találok vmi "érdekeset" dokumentálom

000000000

Szia nézd meg a meghajtómotor és a sebváltó közti reteszt.

Sz.József

Ez a két kép nálam csak egy ...  
Megnézném a festék színét is ... :)

Sz.József

Ígéretes masszív váz.
Bízom benn, majd látok róla több képet is ...

hyuekyh7a

Mindenképp, meg videót mikor már marok vele :-)

000000000

Hello Laci!
Rendben,azzal kezdem elvégre ismered a gépet :) És hogyhogy eladtad az én régimet?Nem vált be a CNC sítése???

yzyu507f7

Jó lesz az, jó sok munka.. Hőkezelni kéne, nehogy csavarodjon.

hyuekyh7a

Azt marás előtt kellett volna, de nem tervezem akkora igénybevételre, és ki akarom önteni műgyantás lábazati vakolattal.