Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

KoLa

A Mach3 nem szereti az alacsony fordulatokat mérni!
Az első debreceni talin beszéltünk erről HJózsival!Nekem azóta is a 2.63-s verzió van fenn mint akkor! Józsinak valamelyik újabb verzió volt a gépen, stepdir főorsóhajtással, de se nálam otthon,se Józsinál ott, nem mérte a Mach3 a 90rpm alatti fordulatszámokat!

9pk59nuy

OK. A 60RPM csak példa volt, a probléma úgy derült ki, hogy a fix fordulatu gépemen volt eltérés. 630-as névleges fordulatú áttételen 1000 felettit mért. Akárhova ékszíjaztan a főorsót, a tábla szerinti és a fordulatszám kijelző között ugyanaz volt az arány.

kr97pwss2

Ha jól emlékszem az újabb Mach3-as verziók egyikében javították a főorsó fordulat figyelést, mert gyors processzornál rosszul mérte. Meg is találtam a 3.042.033-ban lett kijavítva.

juh0557j0

Köszönöm! Ezt a megoldást ismertem, csak azt hittem van másik is.

000000000

Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van a Mach3-ban egy olyan lehetőség(magyar felület), hogy "végrehajtás innét",meg "A következő sor".  
Szeretném a programomat egy adott sorból folytatni, illetve indítani.Nekem nem akar működni, vagy csak nem tudom,hogy kell használni:-)

000000000

Nincs ötlete senkinek?

7vpav5d32

Klikk a kód ablakra, ott kiválasztod azt a sort ahonnan akarod folytatni a marást. Megint klikk, hogy visszaaktiválódjon a kód ablak és run from here.

000000000

köszönöm!Tiszta hülye vagyok! nyomkodtam én már mindent....:-)

svejk

Pál Mester!
Mi is annak az általad ajánlott ITX alaplapnak a típusa?

8e8gzzjjj

Sziasztok tudna nekem valaki segítteni? Vettem eggy TB6560 vezérlőt és NEMA 23-as motort 2db (X,Y)ra akarom őket használni de nemtudom beállítani a portokat ebbe tudna valaki segítteni? Köszönöm

besirkyjh

Szia  

Ird ide a vezérlöd tipusát és akkor lesz hozzá manuál ami alapján beálithatod .
Kék vagy piros ? De a tipusa kellene .
Vagy valami más baj van ?

8e8gzzjjj

kék szinű teszek fel róla képet

8e8gzzjjj

http://reprap.org/mediawiki/images/e/e9/TB6560.jpg" border=0>

8e8gzzjjj

Csak az enyém 3 tengelyes

8e8gzzjjj

http://dc453.4shared.com/img/C6sGbU5p/s7/IMG_0013.jpg" border=0>