Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

svejk

Vannak fasza használt monitorjaim, nem érdekel egy? :)  
Bár most már csak LCD-k vannak...

s7manbs8

Elhiszem, nekem is van egy itt a LCD mellett meg a többi a kamrákba a cnc-kre várnak, már gép lenne ami hajtaná csak a cnc-k nem sorakoznak még. :) Meg a sok 286 386 panel .

s7manbs8

Van egy nagy dög monitor, lehet abba is emeletes fet van, majd megnézem ilyen hordó alakú a képe valami kiment benne.

s7manbs8

Ebbe a Mach3-ba ilyen sok baki van, hogy mindig a verziókat cserélgetitek ?

000000000

Érdekelni érdekelne.
Csakhát, még a BKV nem küldte a pénzemet. [#eplus2]
Mi lenne az ára?
Hátha a jövő hónapban...

000000000

Nincs más hátra, találnunk kell befektetőket és beindítani a gyártást. [#eplus2]

s7manbs8

Majd ha vége a válságnak, kivárjuk... :)

svejk

6fgemi55d

Sziasztok! Rég jártam itt, sajna mostanában kevés időm colt CNC-zni, most viszont előszedtem. Belefutottam egy olyan problémába, hogy a Motor Tuning ablakot nem tudom megnyitni. A legördülő menüben ráklikkelek, és nem történik semmi. Minden egyéb beállítási ablak rendesen megnyílik. Mitől lehet ez? A Mach3-at is és a gépet is újraindítottam már többször is, de ugyan ez a szitu.

Rabb Ferenc

Próbáld újra telepíteni a MACH-ot. De ne felejtsd el előtte lementeni az xml fájlokat, mert utána sokáig állítgathatsz megint mindent

6fgemi55d

Próbáltam elkerülni az újra telepítést, de lehet hogy nem úszom meg. [#nemtudom]

000000000

000000000

Nekem kb két éve még semmi gondom nem volt a Mach3-al. Egy jó PC-n van és másra nem használom.

2nbj3n5m

Bocsász meg de te nem az orsómenetemelkedését
méred,Azt nem igy kell mérni.Amit te mérsz az
a emelkedés fele.
Mfg.: Száraz János / janko /

000000000

Ááá, az csak azért van, mert szuper intelligens a progid. Nem engedi, hogy el állítgasd ami már jó[#nevetes1]