Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

VViktor

Sziasztok mesterek. azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehetne módosítani a meglévő m3-as kódomat hogy az előtte lévő m4-el bekapcsolt relét ne kapcsolja ki csak kapcsoljon be egy másikat is? Ez az m3as If not GetOEMLed(83) then DoOEMButton(103)

DoOEMButton(226)

DoOEMButton(225)

Ez az m4es If GetOEMLed(83) Then DoOEMButton(103)

Code ("M8")

While IsMoving()

WEnd
SetVar(17,2)

Code ("G4P#21")

VViktor

A [code] részek nem tartalmazzák a scriptet :D

svejk

Igen, azért írtam.

Sz.József

Üdvözlök mindenkit! Egy segítségre (információra, esetleg konkrét tapasztalatra) lenne szükségem. A Mach3-at notebookról szeretném "megszólaltatni" (a mobilitás miatt gondoltam a notebookos megoldásra). Az lenne a kérdésem, hogy portreplikátoros vagy dokkolós megoldás szóba jöhet-e? Itt az LPT portra gondolok. Mivel a vásárlás elött állok ezért szeretném tudni, hogy ezirányba érdemes-e "nézelődni'"?  
Ha esetleg erre egyértelmű igen vagy nem a válasz akkor nézzétek el nekem mert nem értek a számítógépekhez.
Úgy érzem, hogy az összes ide vonatkozó témát visszaolvastam, de erre vonatkozólag sehol nem találtam utalást. (vagy csak elkerülte a figyelmemet?)
Segítségeteket előre is köszönöm

ra8nsmk6w

Nem lesz egyszerű az életed!

Sz.József

Az előbbi kérdésemből kimaradt.
Van-e preferált notebook (vagy laptop? A fene tudja mikor melyiket használni) típus amelyiket nagyon nem ajánlotok, vagy éppen fordítva amelyik nagyon megbízható az alant említett feladatra. IBM? HP COMPAQ? FUJITSU SIEMENS? TOSHIBA? Vagy egyéb? Üdvözlettel Sz. József.

Sz.József

Üdvözöllek Gyula!
Ez azt jelenti, hogy ez irányba (dokkoló, portreplikátor) ne gondolkozzak?

svejk

A régebbi tipusok mentek a saját dokkolójukon keresztül...
Vegyél 40-50 ezerért egy használt régebbi márkás notit ha mindenképpen ragaszkodsz ha mobilitáshoz.
Én biztos sajnálnék egy 200-ezer forintos notit ilyenre használni. a 100-ezres kategóriában meg semmilyen LPT nincs, nem hogy dokkolót adnának hozzá.
Legtutibb egy használt márkás asztali gép, nem sokkal nagyobb mint egy noti (Pl. dell optiplex GX260 mini), és másra nem használni.

Sz.József

Kössz az infót.., megnézem.
Egyetértek veled, én sem használnák 200e Ft-os szerkezetet ilyen célra.
Én is egy 40-50e Ft-os gépre gondoltam. De pl. egy subnoti + replikátor vagy dokkoló nem tudom megfelelne-e? A 12,1”-os képernyő nem akadály, mert már a 15”-hoz is szemüveg kell.
[#lookaround][#hawaii]

ra8nsmk6w

Ha mindenáron laptop, akkor épits magadnak. Egy nagyobb diplomata táskába belefér egy profi alaplap táppal és a néhány még nélkülözhetetlen elem. Szemben pedig elfér egy lecsupaszitott 17" monitor. A táskát még meg is vasalhatod igy atombiztos vezérlő géped lesz

ra8nsmk6w

Ha nagyon profin dolgozol minden csili-vili laptopot lekörözöl, és van foganytyúja. Viszont nem megy akkúról, ami nem is baj mert csak nyafog a hálózati töltésért

Sz.József

Kössz az ötletet és a "hasznos" infókat...
Akkor a diplomata táskával kezdem...[#hehe]
[#wink]

97urdfkpc

Helló Mindenki!

Kamerásoktól kérdezném hogy a Z magassága mennyire    befolyásolja a kép minőségét és a beállíthatóság pontosságát?

0gbwyh99

XP-röl fut ? Akkor kár bele a 4 giga memória , ugyanis az XP csak 3 gigát lát !!! [#vigyor1][#nevetes2]

ag8iuddv9

Érdelne a gép.kérlek add meg a számod,felhívlak a részletek ügyébe.