Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

Ez így igaz, de 2x2 gb tettem a HP gépbe. A VGA is innen kapja a ramot. Akkor a VGA a 3 ból veszi el?

f35ezvjs

Szia Komolyra fordítva a szót nekem most ajánlottak egy G320 notit. Elhoztam rátettem a MACH3 csodálatosan fut rajta. Honlapomon megtalálod elérhetőségemet hívj ha érdekel.

Sz.József

Szia. Kössz az infót.
Milyen konfigurációval viszi a MAC3-at? Hátha mást is érdekel.

D.Laci

Egy link szerintem elfér minden hozzászólásod végén!
Nekeljen már mindig keresgélni....
http://www.cnc.hupont.hu/3/kapcsolat" TARGET=_fnew>http://www.cnc.hupont.hu/3/kapcsolat

34jpagzua

Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. A Mach3 a következőt műveli egyik napról a másikra: G-kód betöltése után a marópálya megjelenik az ablakban, plusz telerajzolja körökkel. Ha elindítom a marást, ezeken is végig akar menni. Mi lehet a gond? Újratelepítés után is ugyanez van.

besirkyjh

Szia  

Ezt akkor csinálja ha a Wizard-al generálod a G-codot . Az csak demo licensz kell hozzá .

Hol csináltad a G-codot ?
[#integet2][#fejvakaras]

Messer

Config/General Config/IJ Mode - próbáld ki úgy, hogy ezt átállítod.

34jpagzua

Szia!
ArtCam -ben készült a kód. G-Code(Arcs)mm beállítással. A Mach3-hoz van lic. fájlom.

VViktor

Sziasztok Ezek szerint senki nem tud segíteni nekem?

besirkyjh

A Mach3-hoz igen , de a bennelévö wizard-hoz is ?
Az külön licensz .

A Mach  szerintem nemtud ilyet csinálni föleg nem külsö programmal készitett G-cod nál .
Azt a progit (ArtCam) kellene megnézni amivel generálod a g-codot .Még valami a kép vagy ábra az nem Demo véletlen?Letöltött ábráknál gyakran elöfordul hogy bele bele firkál akár a G-codba is .
[#confused]

besirkyjh

Szia Viktor

Szoftveresen a Mach-bol nemhiszem hogy lehetséges .
Használj valami külsö elektronikát .( logikai IC-ket ) de ehez tudni kell az egész folyamatot .
Nem is olyan egyszerü , föleg ha többször jön az m3 -m4-es sor .
[#fejvakaras]

VViktor

Szia Zoltán. Most jelen esetben úgy működik,hogy az m4el bekapcsol egy mágnes szelep,amíg melegítem a vasat és utána jön az m3 ami kikapcsolja a melegítő oxigént és bekapcsolja a vágó oxigén szelepét.Tehát most is kapcsolgatja csak nem úgy ahogy szeretném:( A külső elektronika megvan azaz fet-es hajtás.

000000000

Ha elmondod miért kell ez a plusz relés akármi lehet hogy találuk rá más megoldás.
Csak nem látom át miért is kell hogy ez így működjön.
Csak nem egy öntartó mágneskapcsolós megoldáshoz kell ?
Az egyik bekapcsol a másik relé meg megszakitaná at öntartást?
Modjuk ennek semmi értelem.  [#idiota]

VViktor

Szia Pál nem nem erre kell. Hanem ez a script ami most van az egy lángvágó gépé. És át akarom alakítani festék fújásra,de nem a gépet csak a programot. Ahhoz kellene az a lehetőség hogy vagy csak egy szelep kapcsoljon be vagy mind kettő.

besirkyjh

Te hogyan szeretnéd hogy müködjön ?
A külsö elektronika alatt a vezérlést gondoltam nem a teljesitmény elektronikát .
[#integet2]