LinuxCNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

3ztiz2p39

Köszönöm!
De nem lehetne egy szájbarágós direkt linket?
Mert én bizony épp az imént rögtön el is tévedtem a www.linuxcnc.org-on. :(

4utepsca

000000000

tanulásnál linux ismerkedásre jo a virtuális környezet mivel persze nem müködik a real time szükséglet hisz közöte vanak a windows kernel számitásai!

000000000

svejk teis agresziv leszel a linux hasátrol ugy mind én csak az idö telik vele eredmény nuku......

3ztiz2p39

[#vigyor2]  én már hülye vagyok nélküle is :(

Egyszer egy pár éve próbáltam már, akkor a telepítéssel nem volt gond, de valamit nem tudott amit a MACH igen, ezért elfelejtettem.

3ztiz2p39

A franc abba a kis narancssárga betűkbe! :))

De látod csak Te vagy a hibás, mert a #74 szerint az 1. pontban írod hogy töltsem le, aztán majd a 4. pontban linkeled hogy honnan és hogyan :))

De neked minden megbocsájtva, ha már ekkora koloncot vettél a nyakadba! [#worship]

000000000

lehet egyszerübb lene mach3 alá öszedobni egy egyedi opredszert mind teljesen meg tanulni az átláthatatlan uj oredszert a linuxot!
mach3 is csak a felesleges win alati részektöl hülyül meg ugy is ezeket kilehet belöle szedni teljesen  vagyis olyanra mind egy egyedi dos alapon futo egyedi környezetü rendszer csak a mach3 !

3ztiz2p39

Egyébként ezt az oldalt Te készítetted?
El is indítottam a letöltést, csak időm nem lesz vele foglalkozni.

4utepsca

Igen, ezt az oldalt én készítettem. Ha befejezem az aktuális fordításokat akkor teszek fel folyamatosan új dolgokat.  

4utepsca

Az EMC használatához szerencsére nem kell megtanulni a sokat a linuxból. De ez kicsit más filozófia. A grafikus felület és sok minden más is már eléggé barátságos ahhoz hogy hétköznapi szinten használni lehessen.  

Egyébként ha meglévő ubuntura akarsz tenni EMC-t (és tudsz angolul) akkor kövesd ami http://www.linuxcnc.org/content/view/21/4/lang,english/" TARGET=_fnew>ami ide van írva, neked a hardy-install rész az érdekes. Ettől még nem biztos hogy megy a virtuális gépen, de legalább települ.

3ztiz2p39

3ztiz2p39

Az normális, hogy csak 70k-val jön le a telepítő iso file, vagy nálam van a hiba?

x4rhew5r3

3ztiz2p39

Valóban, ez 370k-val(ennyit tudok máshonnan is)
De ugyan az legyen ám mert lösz kapsz! :)

x4rhew5r3

Akkor hozzád a biciklis postás viszi:)