Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

ium8w94xp

dezsoe

Nagyszerű! Köszönjük! :)

dezsoe

Pontosan. Csak arra kell ügyelni (némi matek kell hozzá), hogy a beállításokban olyan step/unit érték szerepeljen, hogy az adott átmérőjű tárgy annyit forduljon, hogy a síkot rá lehessen teríteni a felületére.

gaben

svejk

Hmmm!! Egész pofás, tetszik!

Verió frissítéskor mire kell majd figyelni, milyen file-okat kell feltétlen elmenteni, átmásolni?

pv6cdvuc7

Köszi dezsoe a válaszod! Igaz így erre most nem gondoltam-így is jó lehet ,csak akkor át kell kötögetni a vezetékeket a forgatóhoz. Jobb lett volna ha a progi lézerpluginje tudná naturban.

000000000

Köszi. Új UCCNC verzió után mindent újra kell kezdeni. Ha az előző verzió után átmásolod a profil fájlt (például: Default.pro) akkor abban az utolsó adatok benne vannak, de ha nem akkor is minden rendben van, csak úgy indul mintha először indítanád. Sajnos nincs "import" lehetőség az UCCNC-ben, így nem automatikus, mindent újra kell kezdeni.

Remélem érthető, de ne haragudj ha nem. Az elmúlt 43 évben ritkán beszéltem Magyarul, írni meg még ritkábban, és technikai dolgokról soha nem szoktam írni Magyarul, így még szavakat is nehéz találni...

000000000

Szívesen. Végre lett időm elkészíteni és becsomagolni, feladni... Remélem használhatónak találjátok.

dezsoe

Nem kell átkötögetni, makróból meg lehet oldani a Swapaxis eljárással. Ha pl. A-ra van beállítva a forgató és X helyett kéne mennie, akkor az
exec.Swapaxis(0,3);
makróval fel tudod cserélni a két tengelyt. Ha kész van, akkor
exec.Resetswapaxis();

000000000

Mach3 -ban is van ilyen lehetőség.

szf

Milyen nevet kell íratni a license kulcsra?

000000000

Bocsánat. Ez kérdés akart lenni.

Mach3 -ban is van ilyen lehetőség?

dezsoe

Írtam privát levelet.

dezsoe

Nem tudom, utána kell nézni. Ha gondolod, később rákeresek.