Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Egy kis helyesbítés:

"....NC Graphics customers will be able to continue to use NC Graphics technology stand-alone or as an integral part of PTC’s Product Development System (PDS)..."

Tehát lehet külön is használni és integrálva a PRO/E felülete alatt is.

43pbwjg8s

Sajnos a PRO/TOOMAKER "gyógyszere" flexlm-es. :(
Sajnos igy a WIN7 alatt megkeveri a hálózatot és nem akar menni.
Ha valaki job gyóccert (esetleg lokális licencet) tud kérném szóljon!

000000000

Használj XP-t. Amúgy sem tanácsos a fő oprendszert szétbarmolni ilyesmivel. Tuti hogy előbb-utóbb bekapsz egy férget.

43pbwjg8s

El szoktam kerülni a dolgot. Mármint a kártevőket.
Az XP-re pedig már nem állnék vissza.
MAjd meginterjúvolom az IT zseniket, hog ymiért alakul ugynéha a hállózatom ahogy nem kellene.
Hátha tudni fogják a megoldást és onnantól rend lesz.

sanka74

Sziasztok! Ma estig várom,utána ha tudom mindennkinek megírom mi a teendő..Egy kis türelmet kérek, mert vacakol a net mifelénk...

000000000

Sok jóra ne számíts. A Win7 elég szigorú hálózatügyben. Nekem bejáratott kapcsolatomat minősítette vissza, és tiltotta le, csak mert Win7 helyett XP-vel kapcsolódtam rá. És semmilyen szép szó nem segített. Ráadásul az aláíratlan eszközmeghajtókat sem tolerálja. Persze egy guru biztos megoldja, de nekem nem volt kedvem a házirendek között kurkászni.

43pbwjg8s

Szerencsére (egyelőre az ARDUINO kivéteélvel) szépen eboldogulok mindennel.
Csupán a hálózat viselkedése érdekes.
Rapszodikusan előjön az, hogy indulás után egy nyilt és egy helyi hálózatot ad. Ilyekor nincs Internezt.
Az adapter letiltás és ujraengedélyezése után minden ok.
Még nem jötem rá mi a megoldás de kutakodok.

sanka74

Akció lezárva!!!Megy ma e-mail minden jelentkezőnek, aki nem kapja meg,jelentkezzen e-mailben.Köszi, most már ne jelentkezzen senki se!!!!

sanka74

Sziasztok!! Megint van két névtelen utalás!!egy semmi közlemény, egy meg OTO közleménnyel....[#boxer][#boxer][#boxer][#boxer]

000000000

Sziasztok! A vectric progit használja valaki komolyabban? én nagyon szeretném kipróbálni, de sajna nem vagyok akkora tudor, hogy lekalózkodjam magamnak:(
A demok megvannak, és bassa a csőrömet, hogy miket tudna még az én kis gépem ezzel kimarni.
Ha valaki esetleg jön a Hatvani találkozóra, akinek megvan a progi, szívesen cserélnék vele eszmét róla, esetleg pendrive-t is vinnék...  Köszi

sanka74

Szia ! Én elég sokat használom, sztem nagyon jó és egyszerű, ami a lényeg.Faipari marásokhoz teljesen jók, csináltam olyat hogy (mivel gyengécske a számítógépem) art camban csak megcsináltam a reliefet, kimntettem stl-ben és cut 3d-vel meg kimartam.Az ac-ben a marópályagenerálás eléggé fogja a gépet...

000000000

Köszönöm, remélem alkalmam lesz kipróbálni hamarosan :) Én most az artcammal csinálom a g kódot is, viszonylag gyorsan megvan, és eddig még nem volt vele problémám, de mindig kísérletezek, hogyan tudom még gyorsítani a marást.

VViktor

Sziasztok. Valaki legyen szíves megdobni egy v3m kiterjesztésű fájlal mert leszedetem a vector art 3d-t de nem tudok sehonnan előkeríteni egy ilyen fájlt. És ezáltal nem tudom kiprobálni még a demóját sem :( Előre is köszönöm Viktor.

sanka74

Sziasztok! Még három utalást várok, a a "cucc" uton van felém...

sanka74

Figyelje a postást mindenki!!!!