Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Akár a tört program beépített aknája is lehet ami felrobbant a piszkálástól, de lehet szimpla CNC hiba is !

z2a2u8wf

Szerszampalyat leellenoriztem cimco progiban jó. A mach3-ban is megfelelő a pálya nézet. A sorok megfelelő vegein vannak összekötve. A mach3-ban lehet valami ilyesmi beállítás?

000000000

Nem tudom miért magadtól kérdezed. [#nemtudom]

A kód jó a pálya jó akkor.

Ha kizártál minden lehetségest, bármennyire valószínűtlen, ami marad, az az igazság.

Tehát a gép hibázik !

z2a2u8wf

Mert nem tudom hogy a mach3-ban van-e ilyen beállítás.

000000000

De milyen is, hogy hibásan kövesse a pályát ?

000000000

Ez többen is csinálják magukal beszélgetnek lásd a jó oldalát nem veszik össze magával nem hibáztat másokat csak nyertesként kerül ki belöle![#nyes][#nevetes1]

000000000

Lemaradt a hozzászólásból aztán így biggyesztettem hozzá.

Hülyébbek, gyengébbek kedvvért írom csak le ezt !

000000000

Sziasztok!

Kíváncsi lennék, hogy ti forgatóval 4-tengelyes megmunkáláshoz  hogy mivel generáltok G-kodót? Aspire, Artcam ha jól tudom továbbra sem tud szerszámpályát generálni.

000000000

Ha a Vcarve már tudja a Mach 2/3-WRAP X2A ATC vagy Mach 2/3-WRAP Y2A ATC kódgenerálást akkor az Aspire biztos ! [#papakacsint]

000000000

De itt van videJÓÓÓ is [#vigyor2]

2nbj3n5m

T,cim.

Az Aspilével tudsz g-codot generálni.
Merre vagy hol laksz?

Janko

w0hgtwf3w

Tud az artcam is és az aspire is.
Én aspirét szoktam használni, szerintem egyszerűbb, de az art is tudja.
Rengeteg videó van fent a youtubon.

000000000

Igen  tudom , hogy kell generálni G-kódot használom mind kettőt, de én nem találtam 4-tengelyre olyan megoldást ami szerszámpályát generál esetleg kell hozzá saját postprocessor?

juhasz

Ott írta Pál [#t26p5040#]
Az a postp. neve.

000000000

Ja leesett és tényleg működik köszönöm mindenkinek!