Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

3wm3x3zz

sziasztok  , tudnátok ajánlani  olyan cad cam programot  amihez  van  biesse  rover 22  post processor ( NC500 vezélésü).  vagy aki  vállal  post processor irást,Köszönöm

000000000

Keresem!

Valaki tudna segíteni?

Szükségem lenne Hu. Corel 9 re. Tudna valaki kölcsön adni egy működőképeset?

Előre is köszönöm, ha segítesz.

000000000

000000000

Nem tudom. Lehet jó az is. Csak próba után tudnám megállapítani.
A kiegészítő 9 -en biztosan fut.
Emilemen folytassuk.
Köszi!

2am4nwzib

2am4nwzib

Próbáld a Fanuc0M-et.

2am4nwzib

2016-os verzio 2016

2am4nwzib

FeatureCam  postproceszorok(T/M) Mach3-ra Post

h45wyjwrn

Sziasztok. Auto cad hun. Keresek tudnátok segíteni benne .

frob

sziasztok
Aspire gear maker gadget
valaki csinált e már vele belső fogaskereket
pontosabban belső fogazású fogaskoszorút?
vagy van e valami jó kis progi amiben lehet ilyet készíteni, és utána dxf lesz belőle?

előre is köszönöm!

2am4nwzib

frob

Köszi
bár nem tud annyit mint amit az amit ajánlottál de hátha érdekes ez is http://woodgears.ca/gear/
minden esetre olcsóbb :)

még 1x köszi!

Devecz Miklós

Ez nekem is megvan. [#wave]

yb8iik8sz

Szia!
Magyar nyelvűt egy ilyet tudok adni: AUTODESK.AUTOCAD.CIVIL3D.HUN.WIN32-ISO 2011
Ha megfelel, feltöltöm valahová.

h45wyjwrn

Szia. Irtam privátba.