Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Vectric Cut3D

w0hgtwf3w

0i8bkxjf4

Nem akarlak elszomorítani de a 4 es Aspire is kezeli az stl eket

vadember

Felvidítottál!
Biztos van valami logikája, hogy így lehet megnyitni az stl-t.
Az "Open" ill. az "Import" menüpontoknál kerestem, de úgy látszik ez valamiért logikátlan [#conf].

D.Laci

frob

Sziasztok

Hogy lehet megoldani hogy tulajdonképen egy pecsétet tudjak faragni, tehát ami vonalat rajzolok az mint egy él megmaradjon.

vagy csak úgy jöhet össze ha dupla vonalak vannak és a köztes részeket szedem ki, a vonalak közti meg megmarad?

vagy csináljam meg valami 3d sw-ben, majd abból generáljon marópályát az aspire?

előre is köszi!

D.Laci

V carving.
3 zárt vonallánc kell legalább. A középső vonallánc lesz az él.

frob

Köszi
elszomorító, még betűnél csak csak, de abból sem megoldható egyszerűen mindegyiknél ez a módi, viszont egy bonyolultabb ábránál....
R.

ebalint

Autocad?

Párhuzamos vonalakkal kétoldalra?

f0e7gg4wc

Segítséget keresek,
cut3d-t keresem már napok óta, de olyant ami winxp-s és tud menteni is :)
tudna Valaki segíteni?

Üdv,
Csaba

frob

közben eszembe jutott egy másik megoldás, de nem tudom kivitelezni, szóval a vonalakból képet csiholtam ( képernyőmentés) majd a képet visszatöltve aspire, a ff részt kihúznám.
De csak negatív irányba teszi, hogy lehetne megoldani hogy kiemelkedjen az adott terület, tuti meglehet csinálni, de hogy?
előre is kösz

frob

Írtam magán...

ebalint

Aspire - hez sajnos nem értek.

Amit írtam, ott a szerszámpályákat CAD-ban állítottam elő, hogy "bélyegző szerű" legyen a késztermék kinézete.

Igazából dxf, azután valamilyen CAM.

frob

na idő meg türelem...

Szóval van olyan funkció aspire ban, hogy vector boundary.
itt offsettel lehet létrehozni meglévő vektorból eltolással másik vektort, így már meglett amit szerettem volna.

R.

z2a2u8wf

Sziasztok. Aspire progiban ha csak sikot marok oda vissza dolgozik a gép. Ha reliefet akkor viszont csak odafele dolgozik visszaúton kb2mm-el arrébb megy. Mit állítok rosszul? Mióta a 9-est használom nem a 8-asat azóta van ez.