Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

frob

sziasztok
Létezik hogy a 8.5 fájljait a 9-es nem nyitja meg?
elég tré megoldás lenne...
vagy csak a tört verziókra igaz?

frob

válaszolok magamnak, úgy néz ki csak a tört verziókra igaz mivel ezek trial verziók...stb stb

000000000

Rossz válasz.[#falbav]
Akkor nálad valami nem kerek. Simán, nyitja.

frob

Lehet
viszont a vectric saját fórumán olvastam, hogy másnak is vannak ilyen gondjai...
neked 8.5 vagy 8 van fent ami fölé felraktad a 9-est amit lentebb lehetett letölteni, vagy máshonnan szedted le?

lehet hogy csak ez a verzió valamiért hibás...
egyébként lehet vele rajzolni meg g-kódot generálni, szóval működik csak ez az egy bibi van vele...

próbáltam hogy leszedtem a másikat, meg úgy is hogy a másik mellé telepítettem, egyik megoldás sem segített, ráadásul más más gépeken...

xkbv3nx0d

8.5 verzióét nem nyitja
a régebbit igen!

frob

ehhh bakker

valaki kipróbálná hogy a 8 as nyitja e 8.5 fájljait?
mert akkor legfeljebb azt is megkerítem és ha lementem azzal újra, akkor már a 9 es is jó lesz.. talán

frob

sajnos nem
mondjuk ezt nem értem, a 8-as és a 8.5-ös között oda visszalehet, de a 9-es nálam egyikét sem nyitja meg...

juhasz

A 8 sem nyitja a 8.5-öt nekem. A 9 sem a 8.5-öt. 9-el a 8-at nem próbáltam :D

frob

közben kotortam a gépemen, megvolt a telepedő a V8 hoz, az és a 8.5 barátok, oda vissza, de a 9 senkivel nem akar barátkozni..

000000000

vissza felé kompatibilitás müxik legtöbb proginál...
lemarat verzio nemfog ujverzios forást kezelni...
Ez igaz demo/ trial teljes verzios progiknál legrosszabb a demo(teljes programrész hiány forrásban)

v2cd2c066

Üdvözletem mindenki számára!

Azt szeretném meg kérdezni  használja e valaki a Solid Edge diákverzióját? Letöltöttem a regisztrálás után és csak egy fájlt kaptam.  
Solid_Edge_Student_ST10  
Tipus: Fájl .

Nem setup, nem exe, nem zip, hanem egy fájl. Ha elindítom, akkor annyi történik, hogy egy előugró ablak nyílik meg amiben van egy pár program és válasszam ki a listából mivel akarom megynitni. Mivel nyissam meg? A listában nero , real player, office , internet explorer , stb. van, nincs olyan ami szerintem megnyitná. Kétszer töltöttem le hátha hibásan töltődött le a program, de nem, másodjára is úgy jött le. Mi lehet itt a megoldás?

Előre is köszönök minden választ!

000000000

nevezd át a kiterjesztést pl.... st10.iso ez már kezelni tudod deamontols pl vagy nero vituális lemezként

000000000

ha meguntad a bukot diákot!
https://data.hu/get/10869756/down1.rar [#eplus2]
pw:43210

remrendes

Szerintem ezt inkabb privat uzenetben, mint egy nyilt forumon.