Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Ezt nézd végig minden benne van.
A postprocessor is.

mdsbpeh0a

Üdv az óév végén!
Keresek használható cut2d-t. Tud valaki működő verziót?
B.Ú.É.K

8e8gzzjjj

Sziasztok tud nekem valaki abba segíteni hogy csinálok egy marást Cut3D-be  kiír  7 órát de az valóságba majdnem 3 szorosa tud ebbe valaki segíteni mit kell beállítani hogy a valós időt mutassa hogy mennyi időalat végez vele.Köszönöm.

juhasz

A Vectrickben a toolpath summary-nál kell a scale factor-t beállítani. Szerintem a cut3d is hasonló.

8e8gzzjjj

És tudod mennyire kell beállítani? most alapból 1,3 a factor..Azt mi alapján állítom be? Köszönöm a válaszodat.

juhasz

Én tapasztalatból állítottam be. Berakod oda a kódodat amiről tudod, hogy mennyi idő alatt kész, és addig állítod amíg jó nem lesz. Más módszert nem tudok.

d4cygakir

Keresek valakit, aki megtanít a Vectric Aspire-ben programozni 3D tárgyakat. Természetesen nem full tudásra vágyom, mert nem ebből akarok majd megélni, de az alapokra hatékonyabb, ha nem magamnak kell rájönnöm.
Praktikus volna, ha budapesti lennél.  
Munkadíjként profi helikopter szimulátor használati időt ajánlok fel.(www.happycopter.hu)

vadember

A Youtube-on kiváló videókat találhatsz. Ha ott nem tudod összeszedni a szükséges tudást, akkor ne erőltesd!

m8zmkic73

Sziasztok.
Nincs valakinek véletlenül egy működőképes FlexiSign szoftvere?

Szasza43

m8zmkic73

Köszönöm.

m8zmkic73

Kipróbáltam. Amikor a második részhez ér az ember akkor kér egy kis pénzt, odáig nem jutottam, hogy mennyit, de az már mindegy is.

Zozi

Valaki nem találkozott működő v9 Aspire verzióval? Sajnos amiket találok csak a nevükben újak :(

Devecz Miklós

Nekem ez van meg:

cipk5xtny

Sziasztok valaki meg tudná írni hogy a fenébe tudnám belevarázsolni a Freecad progiba a pálya generálló modult?
Path workbench
ez most megfogott..