Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

vjanos

Természetesen nem jó helyen kérdezed  :D

A mechanical helyett szerintem érdemesebb rögtön a fusionnak nekiállni, hamar ki szokták nőni az emberek
Az electricalt nem ismerem..

Az ingyenessége ne riasszon el...

remrendes

Mechanikus resszel en sem foglalkoznek, 2D-re es 3D-re is vannak mar jobbak.
Az elektromos resze eleg jo lehet, ha az rs-online alkatresz adatbazisat tartalmazza. 303 mega, bele kell nezni.

000000000

Videokbol itélve egyszerűnek látszik "egyvonalas kapcsolás" tudhat-e szimulálni akkor már nem lehet rossz..... vagy plc logikai körök[#fejvakaras]et is!:)

remrendes

Kivancsisagbol feltettem. 99%-ban ugyanaz, mint a SolidWorks Electrical!

svejk

A picába, én meg azt hittem ismerem ezt a fórumot. :(

Fusion??  Ajaj, valamelyik nap ki akartam nyögni magamból valamit de ezt se fogom magamtól tudni használni.
Csak nem kellett volna lógni az órákról :(

svejk

Egyvonalasra kell, nem kell szimuláció csak ha a skicceimet tudnám emészthető/megmutatható formába önteni az már elég lenne.

svejk

No azt se ismerem... :(
Elindult rendesen? No majd holnap... de mindig csak holnap, az a baj.

vjanos

Tessék nézni a videókat szorgalmasan! [#ejnye1]

svejk

Nézem, de ha ott kérdezek sosem válaszolsz. :)

svejk

Ehh... letöltöttem a 32 bitest, Essential  SoftwareBundler:Win32/Stallmonitz -miatt ordibál, -pedig nem nagyon szokott belavatkozni a dolgaimba,- aztán meg kiderült az XP-re fel sem megy.   Ba...ák meg.

vjanos

remrendes

Igen, siman indult.

000000000

Én régen ezt használta ha ez elég elküldöm fullos!
Anyura egyszerü kezelni hogy a nyelv nem is igazán számit sajnos azem spanyol vagy portugál régeben magyaritotan de az már nincs meg....de bele lehet nyulni az exe fájl nyelvi részébe szerkezhetö akinek van rá ideje meg oldható...
Ha kell elküldöm!

https://www.youtube.com/watch?v=bXJLo7UNf8Q

etc77f5nr

Szia!

Ha olyan programra van szükséged, amivel lehet szimulálni is és akár szerszámpályát generálni ( asszem tud ilyet), akkor Proteus-t próbáld meg. Lehet benne PIC-t is szimulálni úgy, hogy beletöltöd a programot.

000000000

Ö használja a proteust de neki erösáramu rajzokat akar vele csinálni egyvonalas,áramutas.... amit ajánlotam az szimulálni is tud amire kifejleszteték alap könyvtára van csak az a hátránya van...[#whatever]